Нацрада призначила нового начальника відділу зв’язків зі ЗМІ та громадськістю

9 Вересня 2009
23638
9 Вересня 2009
14:57

Нацрада призначила нового начальника відділу зв’язків зі ЗМІ та громадськістю

23638
Нацрада призначила нового начальника відділу зв’язків зі ЗМІ та громадськістю

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 9 вересня призначила начальника відділу зв'язків зі ЗМІ та громадськістю. Піар-підрозділ Нацради за поданням Тетяни Мокріді очолила  Тамара Кравченко, яка раніше близько п'яти років працювала головним спеціалістом цього відділу.

 

Тамара Кравченко за освітою філолог. До приходу на державну службу в Національну раду працювала у журналах і газетах «Сучасність», «День», «Галицькі контракти», «Караван историй – Украина».

 

У відділі зв'язків зі ЗМІ та громадськістю Нацради загалом працюють п'ятеро осіб. Посада головного спеціаліста наразі залишається вакантною.

 

Попереднім керівником відділу протягом року був Юрій Пересунько, який чотири місяці тому пішов на пенсію. До нього підрозділ очолював Микола Гриценко, звільнений у березні 2008 року з формулюванням «за порушення трудової дисципліни без поважних причин». Раніше Микола Гриценко виступив із публічною критикою дій Нацради та деяких її окремих членів. Пан Гриценко оскаржує своє звільнення в суді.

 

Також Нацрада призначила керівника організаційного відділу управління організаційного забезпечення Національної ради. Підрозділ очолила Тетяна Собчук, яка до цього була радником організаційного відділу, а ще раніше – помічником члена Нацради Тетяни Лебедєвої.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23638
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду