Канал «24» запустив трансляцію новин для звичайних телефонів

19 Березня 2009
4426
19 Березня 2009
13:00

Канал «24» запустив трансляцію новин для звичайних телефонів

4426
Канал «24» запустив трансляцію новин для звичайних телефонів

19 березня 2009 року телеканал новин «24» оголосив про офіційний старт проекту «Новини на твоєму мобільному». Відповідне повідомлення поширила прес-служба каналу. Крім цього, на підтримку проекту стартує рекламна кампанія.

 

Як повідомляється, відтепер практично кожен абонент мобільного зв'язку зможе завантажувати і переглядати новини та програми телеканалу в будь який зручний для себе час. З технічного боку для можливості перегляду необхідно, щоб телефон абонента підтримував Java та мав налаштування для підключення до Інтернету.

 

«Розробку програмного забезпечення для доставки новин на мобільні термінали ми розпочали відразу після старту проекту трансляції новин на iPhone. Тестування готового програмного забезпечення проводилося на 30 найпопулярніших моделях телефонів від Nokia, Samsung, Sony-Ericson, Motorola» - стверджує генеральний директор телеканалу новин «24» Роман Андрійко. Хоча, за його словами, наразі це скоріше маркетинговий крок, аніж новий напрямок бізнесу, в перспективі канал очікує отримати близько 2 мільйонів користувачів.

 

Програма для перегляду новин містить два варіанти навігації - «Слайди» або «Категорії». Контент можна переглядатит за основними розділами - новини, економіка, спорт, культура. Кожна новина містить текст та ілюстрацію. 

 

Для того, аби стати користувачем сервісу, необхідно з мобільного телефону зайти на mobile.24tv.com.ua і завантажити програму. Встановлення і користування програмою є безкоштовним.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4426
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду