ТРК «Люкс» купує інтернет-портал Zaxid.net

25 Травня 2010
16490
25 Травня 2010
14:48

ТРК «Люкс» купує інтернет-портал Zaxid.net

16490
ТРК «Люкс» купує інтернет-портал Zaxid.net

Телерадіокомпанія «Люкс», що є власником ліцензій на мовлення телеканалу «24», львівського телеканалу «Люкс» і радіостанції «Люкс ФМ», купує інтернет-портал Zaxid.net. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердив генеральний директор компанії Роман Андрейко.

 

За його словами, деталі угоди та плани щодо майбутнього розвитку та можливої синергії каналів, радіостанції та інтернет-видання поки що не розголошуються, а коментарі з цього приводу з'являться не раніше 26 травня. Дотепер інформаційна служба ТРК «Люкс» та Zaxid.net співпрацювали - на сайті публікувались відеосюжети журналістів каналу.

 

Сайт Zaxid.net позиціонується як незалежне інтернет-видання та інформаційна агенція. Разом із тим, за неофіційною інформацією, засновниками сайту є структури, близькі до міського голови Львова Андрія Садового, який також є власником ТРК «Люкс». Таким чином, угоду можна розцінювати як реструктуризацію медіаактивів, пов'язаних із львівським мером.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16490
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Обормот
5085 дн. тому
Новости мирового медиабизнеса. О. Бендер попал под лошадь - читайте в рубрике катастрофы недели.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду