ESG почала виробляти ділові новини для каналу «24»

5 Серпня 2009
5945
5 Серпня 2009
11:42

ESG почала виробляти ділові новини для каналу «24»

5945
ESG почала виробляти ділові новини для каналу «24»

3 серпня на каналі «24» стартував проект ділових новин «Бізнес-ресурс України» спільного виробництва каналу та комунікаційної групи ESG. Про це ТК повідомили в прес-службі ESG.

 

Проект являє собою випуски економічних новин у форматі дайджесту з детальним висвітленням найактуальнішої події дня або тижня. «Бізнес-ресурс України» виходить щодня о 19:20 з повтором о 21:50, 06:50 та 09:20. Хронометраж програми - 3 хвилини.

 

Таким чином, комунікаційна група ESG, створена 2001 року, виготовляє програми про бізнес та економіку для 9 загальнонаціональних телекомпаній і трьох радіостанцій.

 

Водночас, на каналі «24» щопівгодини й далі виходять випуски програми ділових новин «Економіка». Генеральний директор каналу Роман Андрейко повідомив ТК, що економічна редакція розширюватиметься: з вересня «24» добиратиме журналістів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5945
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду