Від редакції: «ТК» на «УП» не натякала

26 Березня 2009
7015
26 Березня 2009
19:19

Від редакції: «ТК» на «УП» не натякала

7015
Відповідь на вимогу Олени Притули.
Від редакції: «ТК» на «УП» не натякала

Редакція «Детектор медіа» отримала від керівника сайту «Українська правда» Олени Притули лист такого змісту:

 

«В вашей статье

/column/article/44545/2009-03-24-gritsenko-v-ignori/

есть двусмысленный намек на то, что Украинская правда могла бы быть тем сайтом, на который намекает Гриценко в своем блоге.

В частности, вы пишете:

«Що ж до решти фігурантів, то тут думки, приміром, редакції ТК, розійшлися, бо серед інформаційних агенцій і УНІАН, і «Інтерфакс» є однаково цитованими серед українських видань, а от найдотепнішими заголовками було визнано заголовки «Української правди», хоча обговорювали також «Обком» та «Обоз».

 

ТРЕБУЮ ОПРОВЕРЖЕНИЯ!»

 

Публікуючи його без змін, редакція ТК одночасно заявляє, що ми не вбачаємо у наведеній вище цитаті з авторського тексту Лесі Ганжі будь-яких натяків на те, що Анатолій Гриценко мав на увазі саме «Українську правду». І НЕ вважаємо, що взагалі «УП» можливо  було згадувати у цьому контексті, не маючи для цього ніяких  наявних доказів. Разом із цим ми не вважаємо, що насправді є предмет для спростування, однак надаємо Олені Притулі право висловити свою думку з цього приводу.

 

Коментар самого Анатолія Гриценка з приводу дискусії, яку викликала його заява у медіасередовищі, ТК сподівається отримати у понеділок.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7015
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Gregory House
5525 дн. тому
Притула стопудово неправа!Хватит ли у нее нюха извиниться?
ELB7F
5525 дн. тому
http://www.telekritika.ua/news/2008-12-22/42827 ТК, а в заголовке этой новости Притула не усмотрела двусмысленного намека? -))))
Хлопцеві
5525 дн. тому
Не ображайте дотепників з УП! У них учора майже годину на першій шпальті висів заголовок "Черновецький ЗІБАВСЯ махнути у відпустку"
Хлопець
5525 дн. тому
Наталія Львівна, а можна я сам від Вашого імені відповім Олені (по емейл і на мобільний), яку я добре знаю купу шалену років? Я постібуся з неї і її редактора новинної стрічки так, що їх усіх схопить кондратій і вони назавжди Вас не чіпатимуть. Колись я вже примушував їх змінити їхній тупий заголовок на нейтральний. ))) Цього разу для Притули і Ко. одного аргумента буде досить - "А хто Вам, Олена Притула, сказав, що заголовки на УП є найдотепнішими? Вашому редактору новинної стрічки це примарилося у страшному сні?"
Очевидное
5526 дн. тому
Наталья Львовна, вспомните знаменитую историю опровержения собственной статьи Марком Твеном: господин N не заслуживает того, чтобы ему... Думаю, все далее помнят. В вашем случае надо было так и написать: каемся и признаемся, что ошиблись - заголовки УП не являются "найдотепнішими"! Поскольку ИМЕННО ЭТО и требует опровергнуть Притула в письме!
Мостовая
5526 дн. тому
гагага! короче, щас Притула, Лигачева и Гриценко между собой объяснятся, расцелуются и пойдут вместе бить "Обком". На "Обоз" не пойдут - там Мышаня дюже крупный
)
5526 дн. тому
Прыкольно. Жду недождусь когда УП и ТК начнут судиться.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду