detector.media
29.05.2009 15:47
Незабаром на «Телекритиці» - «Телятина» з Євгеном Мінком і Сергієм Неретіним
Незабаром на «Телекритиці»  - «Телятина» з Євгеном Мінком і Сергієм Неретіним

На початку червня на сайті «Детектор медіа» відбудеться прем'єра відеопрограми «Телятина». Це спільний проект ТК та продакшн-компанії PX Production.

 

Програма у жанрі ток-шоу буде присвячена обговоренню новин та тенденцій українського телебачення та вітчизняного медіапростору загалом.

 

Автори й ведучі «Телятини» - Сергій Неретін (ведучий програми «Кіно.UA» на Першому національному) і Євген Мінко (головний редактор журналу «Детектор медіа») - запрошуватимуть  до розмови професіоналів екрану, аби у дивакуватій атмосфері  розкривати реалії  мас-медіа, у всьому їхньому блиску та абсурдності.  Героїнею першої програми, зйомки якої вже відбулися, стала ведуча Першого каналу та ікона антигламуру Наталія Розинська. Репортаж зі зйомок читайте на «Дусі».

 

Серед рубрик «Телятини» - цікаві та несподівані фрагменти телепрограм, бліц-інтерв'ю журналістів, кадри із зйомок, що залишилися поза ефіром, а також міжнародні новини від датського журналіста Йоханнеса Андерсона.

 

Свіжа «Телятина» з'являтиметься на «ТК» кожної другої п'ятниці. На першому етапі вона викладатиметься в інтернеті, згодом планується експансія у телевізійний ефір.

 

«Детектор медіа»

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY