detector.media
25.05.2009 15:40
Владислав Корчин очолив компанію Фуксмана і Роднянського TVcom

Колишній керівник «1+1 продакшн» - виробничої структури телеканалу «1+1» - Владислав Корчин очолив інтерактивну компанію TVсom, яка займається мобільним контентом та сервісом.

 

Нагадаємо, компанія TVcom разом із продакшном «Українська медійна група» та мережею кінотеатрів «Сінема-Центр» входить до групи компаній Бориса Фуксмана та Олександра Роднянського.

 

Також, як  уже повідомляла «Детектор медіа», компанія продюсує 26-серійне скетч-шоу «Смішніше за кроликів», яке наприкінці 2008 - початку 2009 виходило на «1+1». 

 

«Я вирішив погодитись на цю пропозицію, тому що це робота з відомими мені людьми, з якими ми разом працювали на «1+1», - зазначив у коментарях ТК Владислав Корчин, - TVcom - це компанія нових медіа, цей бізнес побудований на наданні послуг клієнтам через короткі номери з мобільних телефонів. На сьогодні  головні і найуспішніші проекти компанії це - пісня у подарунок за номером  «344» та цілодобова медична консультація по телефону «366» ( цей проект компанія реалізовує вперше в Україні разом з клінікою «Здоров'я  столиці»)». 

 

Також пан Корчин не виключає, що компанія може продюсувати телевізійні проекти. Зокрема, за словами режисера  програми «Смішніше за кроликів» Льва Капуля, другий сезон скеч-шоу вже відзнятий і змонтований.  

 

Влад Корчин разом із іншими менеджерами з команди Олександра Роднянського був звільнений за скороченням із телеканалу «1+1» наприкінці 2008 - на початку 2009 року.

 

«Детектор медіа» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY