«1+1» співпрацюватиме зі «Сферою-ТВ»

26 Травня 2009
19806
26 Травня 2009
09:37

«1+1» співпрацюватиме зі «Сферою-ТВ»

19806
«1+1» співпрацюватиме зі «Сферою-ТВ»

Департамент продажів телеканалу «1+1» і сейлз-хаус «Сфера-ТВ» запропонують рекламодавцям об'єднані умови, повідомляє «Медіабізнес».

 

«Ми постараємось запропонувати максимально вигідні умови для клієнтів, але взаємодія продавців та сейлз-хаусів має бути спрямоване на те, щоб уникнути демпінгу і зберегти цінову політику каналів», - сказала директор «Сфери» Оксана Гончар. У прес-службі «1+1» відмовились коментувати співпрацю з сейлз-хаусом.

 

Нагадаємо, телеканал «1+1» почав самостійно продавати рекламний час із початку 2009 року, розірвавши угоду з сейлз-хаусом «Відео Інтернешнл - Пріоритет». Департамент продажів «1+1» реалізує рекламні можливості телеканалів «1+1» та «Кіно». Сейлз-хаус «Сфера-ТВ» розміщує рекламу на ТРК «Україна», 5 каналі, «НТВ-Мир», ТРК «Футбол», A-One i MTV-Україна. Частка ринку сейлз-хаусу становить близько 9%.

 

Гравці рекламного ринку вважають, що об'єднання зусиль «1+1» та «Сфери-ТВ» являє собою спробу протидіяти сейлз-хаусам групи «Інтер», що посідає більшу частину ринку телереклами. «Аби це сприяло розвитку ринку», - прокоментував співпрацю каналу й сейлз-хауса керівник «Відмінної реклами» (група «Інтер») Олег Павленко.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19806
Читайте також
05.06.2009 09:35
Евгения Продаева
22 257
05.05.2009 11:35
Світлана Кореновська
52 347
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду