У «Євробаченні-2009» перемогла Норвегія. Лобода і Приходько пролетіли

17 Травня 2009
15366
17 Травня 2009
10:07

У «Євробаченні-2009» перемогла Норвегія. Лобода і Приходько пролетіли

15366
У «Євробаченні-2009» перемогла Норвегія. Лобода і Приходько пролетіли

Переможцем міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2009» став учасник від Норвегії Олександр Рибак. Друге місце посіла ісландська співачка Йоганна, третє - дует Айсел і Араш із Азербайджану. Фінал конкурсу відбувся 16 травня у Москві. Повну таблицю результатів дивіться тут.

 

Переможець за підсумками голосування одержав 387 балів, у Йоганни - 218, у азербайджанців - 207 балів.

 

Українська учасниця Світлана Лобода посіла 12-те місце. Її пісня «Be My Valentine! (Anti-crisis Girl)» зібрала 76 балів (12-е місце).

 

Українська співачка Анастасія Приходько, що представляла у конкурсі Росію, посіла 11-те місце (91 бал).

 

Україні віддали друге місце (по 10 балів) Польща і Азербайджан, третє (8) - Угорщина. По 6 балів дали Світлані Лободі Іспанія, Білорусія та Португалія, по 5 - Чехія і Норвегія, по 4 - Литва, Молдова, 3 - Вірменія, по два бали пришли від Мальти, Ізраїлю, Росії, Великої Британії та один із Словаччини, повідомляє УНІАН. Голосування від України ставило на перше місце Олександра Рибака, на друге - дует від Азербайджану, на третє - Анастасію Приходько.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15366
Читайте також
22.05.2009 22:47
Олександр Зирін
, для «Детектор медіа»
10 110
19.05.2009 16:40
Валерий Зайцев
, для «Детектор медіа»
19 804
19.05.2009 07:40
Борис Бахтєєв
, для «Детектор медіа»
9 802
18.05.2009 12:22
Олександр Зирін
, для «Детектор медіа»
12 783
15.05.2009 12:38
Олександр Зирін
, для «Детектор медіа»
11 742
13.05.2009 15:20
Олександр Зирін
, для «Детектор медіа»
11 465
12.05.2009 14:46
Олександр Зирін
для «Детектор медіа»
14 143
10.03.2009 07:57
Олександр Зирін
, для «Детектор медіа»
46 585
Коментарі
21
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Pozutj
200 дн. тому
prograf meloxicam para gatos dosagem That all will make it difficult for EFH to achieve aso called pre packaged bankruptcy, in which a restructuringdeal is finalized before filing Chapter 11 buy finasteride in singapore It s just the Tamoxifen to go now, which has its beauty challenges in itself, but at least I only have to travel to the kitchen for a glass of water to wash down this treatment
Visor
5458 дн. тому
"наша "дыва" перепутала сцену Евровидения с бардаком" ........... ИринаМ, вы несете такую хренатень... евровидение это конкурс попсы. единственный момент, что малобюджетное евровидение смотрят домохозяйки, а яркое и энергичное выступление лободы скорее ориентировано на молодежное MTV. туда ей и дорога - молотить бабло, желаю удачи.
ИринаМ
5459 дн. тому
Такое позорное выступление естественно было проигнорировано 23 странами. Удивительно, что она за такую лабуду вообще получила какие-то балы. Это было наипошлейшее представление - ни музыки, ни смысла, ни голоса!!! Вообще-то ради таких картинок ходят в совершенно определенные места, наша "дыва" перепутала сцену Евровидения с бардаком, правда шест она заменила на колесо.:)) Это конечно стеб такой, но страну она опустила конкретно - государственные флаги в бардаке. У Приходько песня и исполнение были сильными, но тоже не для Евровидения - такие песни требуют понимания. Баллы она получила за сильный, глубокий голос и эмоции, к сожалению, оставшиеся непонятными, большенству принимавших участие в голосовании стран.
hjjsvbjhvb
5459 дн. тому
Лобода выступила ярко и энергично - хорошо выступила, как и несколько очень талантливых исполнителей, которые заняли еще более низкие места, чем она. Просто для этого конкурса Рыбак, как и эти турчанки, исландка, Араш - "формат", а Лобода - "неформат". Лично я голосовала за Эстонию. Еще очень понравилась песня парня из Литвы, но где они? Литва вообще на предпоследнем месте. Н это не значит, что у нее была плохая песня и она плохо выступила
Надія
5459 дн. тому
я відправила свій голос за Норвегію. і взагалі, хто ж дивився на ті виступи учасників, а особливо Лободи, коли обирали переможця?? давно вже зрозуміло, що Євробачення - політичний конкурс, тобу дорікати в низькому місці Лободі - безглуздо. її виступ був яскравим та запам"ятався всім.
Конев
5459 дн. тому
а я вот нисколько не удивился.)
Антин
5459 дн. тому
И как можно обижаться, что европейцы не голосовали за ужасающе-жлобскую постановку Бадоева-Лободы?))) Безвкусная и аляповатая смесь из диких танцев и огня (Руслана), сексуального красного платьица и большой конструкции (Ани Лорак), глуповатого "антикризисного" китча (это уже Сердючка)... Даже флаги у "Грынджол" взяли... Мне было СТЫДНО на это все смотреть. И это уровень раскрученного Бадоева?
Опс
5459 дн. тому
Ні сама Лобода, ні її «творчість» мені не подобається, але її номер був у форматі цього конкурсу. Якби не змінили систему голосування, і Лобода, і Приходько були б, як мінімум, у п’ятірці. Єврейський лопчик з Норвегії, якщо б і не переміг, все одно не опустився б нижче 3 місця – така собі «піонерська» самодіяльність у жанрі вуличних балад завжди подобається широкому загалу неосвіченої музично публіки. Але як на мене, найкраща композиція у Естонії. Також непоганий був виступ у Ісландії, міцний поп. Всі інші виступи передбачувані.
Миколай до Хельги й Горячоффа
5460 дн. тому
За Вашою, Хельго, логікою, що головне – результат, після Євробачення 24 фіналісти повинні якщо й не оголошувати війни чи бойкоту країні переможця, то хоч би дулі тикати йому в кишені. Але пісенні конкурси при усьому їхньому драматизмі – не що інше як “шоу” (по-нашому, видовище, від англійського “показувати”). Євробачення для того, щоб мільйони глядачів біля екранів у різних країнах тішилися видовищем, принагідно уболівали за своїх, але уболівали не до інфаркту, інсульту, чи грудної жаби. А кому не подобається пісенне шоу, переключайся на ток-шоу за участю політиків (тут натурально без валідолу не обійтися). Хельго, будьте добрішою. У вас таке європейське ім’я – Хельга. А у Європі, повірте, бачив, більшість людей ходить з посмішкою на устах. Навіть у час кризи. А тим, кому геть зле, покликана хоч трохи допомогти пілюля від антикризової Лободи. Я не з клубу Світланиних фанів, але, на мій погляд, це (таки да) шоу зроблено професійно високоякісно і емоційно. Я пошлятини там не помітив. Бачив гарну українку. Тепер до Горячоффа. Треба бути зовсім розбещеним, щоб, дивлячись концерт з піснями й танцями тільки й думати про те, як тра…нути поп-співачку. Уявляю, як інші (то вже збоченці), дивлячись створене Лободою шоу (видовище), пускали слюньки на хлопців з її балетної групи. Тобто, наскільки у видовищі з глибоким декольте й міні-спідниці є пошлятини, залежить від міри розбещеності глядача. Я бачив гарне видовище від Лободи. Мені сподобалося. Тому я говорю: “Дякую!” До речі, уміння просто подякувати, теж показник вихованості.
egor
5460 дн. тому
До речі, цікаво: а хто із шановних дописувачів відправив свій голос за Норвегію? Бо вибір україни цього разу - щось занадто вже "європейський" ;-)
egor
5460 дн. тому
Світлана добре виступила - її номер вельми вирізнявся на тлі інших, а після норвежця, який ледь не заколисав мене своєю пісенькою, виглядав як ковток свіжого повітря. Перемога Рибака - це чистісінька політика Европейської мовної спілки, оскільки з десяток пісень були значно цікавішими і виразнішими.
hellga
5460 дн. тому
Я вообще не понимаю, о каком шоу Лободы идет речь? Ведь не было ничего: ни голоса, ни песни, только вульгарщина и безвкусица. А самое главное это результат, который очень красноречиво это подтверждает!
LeX
5460 дн. тому
Николай, спасибо за комментарий. Полностью с вами согласен. Светлана замечательно выступила, несмотря на высокий уровень конкурса в этом году и странные результаты голосования - выступления многих исполнителей были оценены явно ниже, чем они того заслуживали. Спасибо Светлане за замечательное шоу.
Горячофф до Миколай
5460 дн. тому
Про яке шоу ви кажете, Миколаю? Яке там шоу? Спеціально дивився полуфінал, нічого цікавого не побачив. Ну танці гарні - безперечно, але це ж не шоу... Ну ногами подригала, губи надула і шо? Коли чоловіки кажуть, що їм подобаються попсові співачки, це означає, що вони хочуть їх тра*нути і все! Шоу! За що дякувати? За те, що робить свою справу і то, заради себе. От кличкам можна подякувати або ж наприклад клочковій чи ступці з кадинюком а лободі за що?
Горячофф
5460 дн. тому
Меня в частности этот конкурсик не волнует вовсе, но меня подкумарила лобода со своими дутыми губами, сиськами и талантом. Но особенно меня дернуло это то, что лобода "обижена на Украину" в связи с тем, что государство не выделило ей денег. Ну ващще охренела! Чувиха едет пиариться, пытаясь заявить о себе в европе, а государство ей еще и денег должно дать! Она что, налоги все платит или как? А вообще, у нас так всегда, если бы победила, то все бы на руках ее носили бы, а она бы так ващщее пузырилась до неба... А щас все гонят... но надо понимать, что этот жалкий пафосный конкурс не имеет ничего общего с государством. В противном случае, отбор "достойных" должен был бы выбирать народ Украины, а не какие-то понаморевы или мозговые.
Мда...
5460 дн. тому
Миколо, як жеж ж я з Вами згодна. Шоу ЛОбоди було на високому рівні. І вона вкрай класно виступила. А місце... Подивіться на місця Ізраїля та Литви. А там були класично гарні пісні. І в результаті? q, у Лободи було промо Європою. І навіть непогане. І всюди її сприймали дуже добре. Голосування 50 на 50 з журі вбило незрозуміло шо. Сусідське голосування як було так і залишилося, Туреччина як була високо так і є. А чимало справді гарних виступів залишилися поза увагою.
Ніна
5460 дн. тому
А просто ми догралися, що Україна весь час пролітає . Бо влада в Україні не українська. Їй немає діла належним чином ні до культури, ні до виконавців. Лободі слід віддати належне- вона вибивалася на конкурс як могла, самотужки.
Миколай
5460 дн. тому
Ну, не можна так! Не здобула першого місця Лобода - то закидайте її камінням, розіпніть, не пустіть Україну... А, може, подякувати варто Світлані за чудовий виступ, за супер-шоу? Бо це було супер! І не справа у місці, яке визначають з політичних мотивів під прикриттям телеголосування. Виступ представниці України був на рівні подібних вистав світових зірок. Нам не має бути соромно за Лободу. Маємо тішитись гарним виступом землячки і посланки України... Росіяни в студії Андрія Малахова на Первом канале одразу після конкурсу пишалися успішним виступом Насті Приходько, незважаючи на її 11 місце. Вихвалялися росіяни своєю конкурсанткою, хоч вона українська громадянка. Більше того, росіяни мало не за власну перемогу сприйняли перше місце представника Норвегії Сашка Рибака, білоруса за походженням, бо у нього русская душа. Українка Світлана Лобода першою привітала норвезького білоруса з русской душой з перемогою. По-людськи. Не по-людськи у статтях, блогах, відгуках обси...ти своїх. Поки не навчимось самі пишатися своїми ж українцями, так і ходитимемо зас...цями по світу. А насправді - ми діамант чистої води. Їй Богу! Постскриптум. Дякую Світлані та її команді за чудовий виступ на Євробаченні. Молодці!
ПОЗОР
5460 дн. тому
Лобода - сплошная пошлятина и дешевка. Странно, что она вообще еще что-то заняла.
q
5460 дн. тому
Ничего удивительного в этом нет.Были исполнители и посильнеее и поименитее Лободы.Плюс немалую роль играет факт рекламы и промо.Увы,перед победой Русланы на Евровидении и перед 2 местами Лорак и Сердючки было весьма внушительное промо во многих западных странах,не считая уж ближайших соседей.Так что их песни были "на слуху".С Лободой же такого не наблюдалось, так как всё это требует немалых денежных вложений,как не крути...А второе,не следует забывать,что результаты конкурса данного имеют весьма нехилый геополтитический налёт.Причем - всегда!Увы,Украина себя настолько опозорила и дискредитировала в глазах очень и очень многих,что никто не захотел голосовать за нас даже там, где традиционно (даже за у--блюдочных "Гринжол") давали по "10"--"12" баллов.Потому откровенно слабые исполнители смогли попасть в первую пятерку,а мы -нет.
OBI-Consulting.eu
5460 дн. тому
Мда.. ну ничё! у нас есть Верка Сердючка, зато!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду