Анастасія Приходько представлятиме на «Євробаченні» Росію

7 Березня 2009
32838
7 Березня 2009
23:27

Анастасія Приходько представлятиме на «Євробаченні» Росію

32838
Анастасія Приходько представлятиме на «Євробаченні» Росію
Співачка Анастасія Приходько, яку раніше не допустили до участі у фіналі національного відбору міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення» в Україні, перемогла у російському відборі. Українка представлятиме Росію на конкурсі, що пройде 16 травня у московському спортивному комплексі «Олимпийский».
 
За пісню «Мамо», виконану Анастасією Приходько, проголосували 25% глядачів і 6 з 11 членів професійного журі. До трійки фіналістів увійшли співачка Валерія (14% голосів глядачів) та група «Кватро» (12%), повідомляє «РИА Новости».
 
Комісія російського відбору допустила Приходько до участі незадовго до фіналу, дізнавшись про її дискваліфікацію в Україні. Продюсер співачки Костянтин Меладзе вийшов із складу журі з етичних міркувань.  Раніше Анастасія Приходько була переможницею шоу «Фабрика звезд-7» на «Первом канале» (Росія).
 
Позаяк Росія є переможцем «Євробачення» 2008 року, Анастасія Приходько автоматично має право виступати у фіналі цьогорічного конкурсу.
 
Фінал українського відбору відбудеться 8 березня у палаці «Україна».  Пряма трансляція розпочнеться о 18.00 на Першому каналі.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
32838
Читайте також
10.03.2009 07:57
Олександр Зирін
, для «Детектор медіа»
46 585
Коментарі
22
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5528 дн. тому
не сложно догадаться кому отдадут голоса украинские зрители.....
???
5528 дн. тому
Невзрачная девушка, мрачная песня, неприятные движения на сцене, обычный голос. ??????????
ПОВНА ПЕРЕМОГА КОРУПЦІЇ
5529 дн. тому
шо міс Україна ганебно ганьбить країну, що перелякані члени журі евробачення. зауважте, Анастасія Приходько не побоялась співати українською, коли всі уці зьозди - тіки агліцькою
я
5529 дн. тому
Россия отобрала певицу Назло Украине?Похоже на историю с Хорошковским-берём всех кто от противника ушёл
Валя
5530 дн. тому
Рада за Настю очень.Буду за неё болеть.Ничего не имею против Лободы,но её выступление-образец бесвкусицы и пошлости ,увы.Началось с Гринджол и кончится Лабудой.
І я хочу сказати
5530 дн. тому
Як на мене, ситуація з Євробаченням є вичерпною ілюстрацією загальної ситуації у нас в Україні. Талантів - купа, креативу - купа, красунь вдосталь, а от керують усім - ЛУЗЕРИ. Ті, хто самі не досягли нічого в житті, заздрість їхні душі жере. От і відігруються на талановитих людях. Порівняти пісню і виконання Насті навряд чи можна з кимось з нашого фіналу. Та й в Росії вона була найцікавішою. Хіба що хлопці з Кватро, але там таких буде багато. А росіяни зрозуміли, що Україна проголосує за Приходько. До речі, і у Валерії, як на мене, шансів на Євробвченні було б замало. Так само мені видається і ситуація з Патрісією Каас, котра буде представляти Францію. Як співає Тарас Петриненко, "Боже, Україну збережи! Господи, помилуй нас" Бо ні на кого іншого вже надії немає!
7u7
5530 дн. тому
Сегодня Украина проиграла Евровидение. Если Лобода войдёт хотя бы в 10 - это будет чудо. Как обычно - бабло побеждает ... и Вася Илащук+Рома Недзельский, пополнившие свои кошельки на 150 штук от Лободы весело будут торговоть своими фейсами в Москве. А может и не будут :), т.к. песня певички была реализована коммерчески (звучала на концерте) до 1 октября 2008 года. Абы насолить нам за Приходько, русские могут этот козырь вкинуть бонзам Евровидения и ... Украина останется вообще за бортом.
Светлана
5530 дн. тому
Пускай будет Лобода.И поет она не хуже Насти,и драйв есть,и постебалась над своей внешностью.А ваша Настя не поет,а ревет.Натужно и истерично.По-моему,она и голос сорвала на конкурсе. НУ.а песни у Меладзе чудесные.
Дмитрий
5530 дн. тому
Ну вот и известен результат - претендента от Украины - Лобода. И это просто... Хотя в общем то наверное это и справедливо, такой себе собирательный образ современной Украины... красавица и песня чудесная... Телевизионное шоу выбора финалиста - как всегда на местечковом уровне. Молодцы, не ударили лицом в грязь. Особенно понравилось версия жюри о том - что претенденты настолько сильные, что даже такой лузер, как Приходько, выйграла финал в России.
Ирина
5530 дн. тому
Украина опять в полной Ж, Насте удачи, а наш отбор сплошные бездари, сплошные взятки, но к сожалению со всех Блябода самая яркая, как говорят на безрыбье и рак рыба после Каролины вобще тяжело кого-то отправлять. Украина подарила победу России
Марфа
5530 дн. тому
Вчора вперше пісню Насті почула! Категорично не сподобалась! Не зачепила. Можливо, дійсно, у росіян кращої альтернативи не виявилось... Пригожин з Валерією дуже агресивно чкурнув з зали, коли назвали ім"я перможниці... Може він таки щось знає...
Юлія
5530 дн. тому
Вітаю Настю з перемогою!Вона цьго достойна.Буду вболівати за Росію вперше в житті.
НТКУ
5530 дн. тому
Пусть Приходько не нарушает правила участия в конкурсе и всё было бы в порядке! А так нарушила и правила качает, как по мне, вообще бы никого в этом году не отправлял в Москву, бездарь на бездаре, а не исполнители. После прослушивания в полуфинале аж затошнило от таких певцов!
Г.Б.
5530 дн. тому
Лобода...да..да...давать...кому надо. Вот и весь конкурс! Еще немного баксов в карман главного распорядителя НТКУ. Много ему не надо, согласен на мизер, поскольку сам мизер в телепространстве. Позор и ганьба! А все, как это ни обидно, начинается в секретариате простидента. Иностранные агенты в Украине без работы! Сами себя развалят и похоронят без помощи заезжих террористов!
ПОЦ
5530 дн. тому
Усі, хто не допустив А.Приходько до участі у фіналі - продемонстрували свою містечковість і факт отримання хабарів. Про яку національну гідність можна говорити.... делітанти керують в Нац.компаніі. Коли це вже зрозуміють?. Вони самі.
клара цеткин
5530 дн. тому
Уже на російських сайтах повідомлення про те, що Йосип Пригожин збирається оскаржувати в суді результати відбіркового конкурсу і Ігор Крутой разом з ним. Мотив: пісня українською ніякого відношення до Росії не має. Так що Приходько можна і поспівчувати. Щось не лкеїться. А було б непогано: українка б перемогла.
критик
5530 дн. тому
Все лучшие музыканты с Украины пробиваются в Москве. О чем это говорит? О нашем махровом жлобстве. У власти - бездари, культурой руководят сантехники, а "золотые" голоса Украины - Поплавский, Гордон и Черновецкий. А когда-то наши голоса славились во всем мире и могли озолотить страну. Пока правительство не поймет, что культура - это и есть экономика, и талант может приносить деньги государству, так и будем сидеть в гринжопах. Абыдно, панымаеш, что лучший композитор Украины - грузин, а от Украины - Лобода бесстыжая.
вип
5530 дн. тому
Після такої ганьби Ілащуку треба іти у відставку.А директора музичних програм гнати геть ГОДІ ОБКРАДАТИ ДЕРЖАВУ
Вадим
5530 дн. тому
А почему вы не пишите, самую скандальную деталь, что песня, защищающая Россию, будет отчасти на украинском? Позор для Украины, т.к. украинские финалисты почти все поют на английском.
Володимир
5530 дн. тому
Бажаю успіху, все одно здобуток український і слов"янський.
Ольга
5531 дн. тому
какая-то Приходько истеричка.Неадекватная барышня.А песня красивая,как и все другие, написанные Константином Меладзе. А все посредственные певицы,исполняя эти песни,становятся похожими на богинь.Великая сила исскуства.
Сергей
5531 дн. тому
Умница. Удачи и победы.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду