НТКУ проведе фінал відбору на «Євробачення» попри заборону суду (ДОПОВНЕНО)

6 Березня 2009
20498
6 Березня 2009
15:43

НТКУ проведе фінал відбору на «Євробачення» попри заборону суду (ДОПОВНЕНО)

20498
НТКУ проведе фінал відбору на «Євробачення» попри заборону суду (ДОПОВНЕНО)
Національна телекомпанія України висловлює обурення «рейдерськими діями» продюсерського центру «Арт-мьюзік» та безпосередньо Олени Мозгової та Ігоря Гончаренка) стосовно проведення Національного відбору на участь у пісенному конкурсі «Євробачення-2009». Про це президент НТКУ Василь Ілащук заявив  на прес-конференції 6 березня.
 
Нагадаємо, 5 березня Шевченківський районний суд м. Києва на забезпечення позову Анастасії Приходько (однієї з учасниць відбору та «підопічної» Олени Мозгової) до НТКУ видав ухвалу, якою заборонив НТКУ вчиняти будь-які дії щодо проведення фіналу Національного відбору. Раніше продюсери Анастасії Приходько Олена Мозгова та Ігор Гончаренко заявляли про численні порушення, допущені під час проведення півфіналу. Керівництво НТКУ всі звинувачення категорично відкидало.
 
Під час прес-конференції пан Ілащук також повідомив, що НТКУ не має на меті ні проводити повтор півфіналу, як того вимагають Олена Мозгова та Ігор Гончаренко, ні змінювати умови або час проведення фіналу. «Всі позови, ухвали про які так довго і багато говорили на різних прес-конференціях продюсери Анастасії Приходько, на цей час залишаються лише словами. Жоден судовий виконавець не вручав нам ніякого судового документу» - стверджує президент НТКУ. Також, за його словами, таке рішення схвалено членами Наглядової Ради Європейської Мовної Спілки.
 
Таким чином, фінал Національного відбору на участь у пісенному конкурсі «Євробачення-2009» має пройти 8 березня на сцені Національного палацу мистецтв «Україна», як і планувалося раніше.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20498
Читайте також
10.03.2009 07:57
Олександр Зирін
, для «Детектор медіа»
46 584
23.02.2009 13:51
Олександр Зирін
, для «Детектор медіа»
13 746
20.02.2009 13:36
Катерина Хінкулова
, для «Детектор медіа»
28 760
05.02.2009 18:44
Мария Иванова
, для «Детектор медіа»
17 809
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5529 дн. тому
Милая клара, Илащуку никакие решения EBU не помогут скрыть его позор, а придет время - ЮВТ весь этот цирк на государственном уровне ему припомнит, и тогда станет ему ох как не сладко
Буш
5530 дн. тому
Страна дебилов. Даже выбрать спокойно одного кто умеет петь и представить достойну Украину не можем. Все через одно место.
клара
5530 дн. тому
Думаю, що з боку Олени - це ніщо інше, як вендетта - до каналу, звідки звільнили, до Сашка пономарьова... А ілащук - молодець: є підгрунтя - рішення Ей-БіЮ І немає листа від судового виконавця. Так що "говорите и вы". Перший, тримайся...
LG
5530 дн. тому
В итоге Приходько победила в России, а Украина, как всегда, по уши в дерьме
5530 дн. тому
А вот по мнению пресс-службы НТКУ фамилия продюссера Насти Приходько не Мозговая, а Мозковая. Прибейте их кто-нибудь тапком, а??
РОЗА
5530 дн. тому
Алена Мозговая повезла Приходько в Москву на финал от России, а Украину развела как ЛОХОВ, еще и суд купила ... Тiштися хохли...
СЕМЕН
5530 дн. тому
... До одного мiсця... В нас суди незалежнi - зате продажнi ...
КРАПКА
5531 дн. тому
5 березня Шевченківський районний суд м. Києва заборонив НТКУ вчиняти будь-які дії щодо проведення фіналу Національного відбору.Крім того, згідно повідомлення, телекомпанія не відмовляється від проведення фіналу Національного відбору 8 березня, як було заплановано раніше. СУД ЗАБОРОНИВ.ВСЕ.КРАПКА.ЧИ УХВАЛА СУДУ НТКУ до одного місця?
5531 дн. тому
ой и шо этим людям есть шо сказать миру??
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду