Новим інвестором What’s On став його екс-головний редактор Ніл Кемпбелл

30 Квітня 2009
27130
30 Квітня 2009
16:28

Новим інвестором What’s On став його екс-головний редактор Ніл Кемпбелл

27130
Новим інвестором What’s On став його екс-головний редактор Ніл Кемпбелл

Журнал What's On, який випускала в Україні голландська медіагрупа Telegraaf Media Group, переходить у власність колишнього головного редактора Ніла Кемпбелла (Neil Campbell). Цю інформацію ТК підтвердив сам пан Кемпбелл.

 

«Я є новим інвестором журналу. Права на What's On поки що належать TMG, але нині я переоформлюю ліцензію на себе», – розповів він. Деталі угоди, за якою йому перейшов What's On, Ніл Кемпбелл не схотів розголошувати.

 

Новий інвестор уже взявся до справ, очоливши редакцію на посаді головного редактора й перезапустивши журнал із колективом, з яким колись працював. З What's On пан Кемпбелл пішов близько року тому, тоді редакцію очолив Андрій Сливка. На сайті What's On поки що вказане його ім'я, хоча у вихідних даних журналу записано вже Neil Campbell, його ж ім'ям підписано редакторську статтю.

 

Нагадаємо, що наприкінці 2008 року TMG вирішила піти з України, продавши свої активи. Однак, не знайшовши покупців, змушена була закрити газету «Обзор», журнали «Любимая» і Glance.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27130
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду