Журнал Glance закривається

1 Грудня 2008
32144
1 Грудня 2008
13:15

Журнал Glance закривається

32144
Журнал Glance закривається
Компанія Telegraaf Media Group Ukraine припиняє випуск журналу Glance. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердила головний редактор видання Галина Файдюк.
 
За словами пані Файдюк, редакція працюватиме у грудні 2008 року, проте січневий номер уже не вийде. Причиною закриття Glance, як і журналу «Любимая», є вихід TMG з українського ринку. Знайти покупця для цього видання компанії не вдалося.
 
Журнал Glance – «популярний журнал про знаменитостей» - виходив із 2006 року у щомісячному режимі. Заявлений наклад – 60 тисяч примірників, обсяг – 116 сторінок.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
32144
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду