Юлія Тимошенко в ефірі «Шустер Live» закликала перемикати «Інтер»

3 Квітня 2009
28056
3 Квітня 2009
22:57

Юлія Тимошенко в ефірі «Шустер Live» закликала перемикати «Інтер»

28056
Юлія Тимошенко в ефірі «Шустер Live» закликала перемикати «Інтер»

3 квітня Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко, беручи участь у ток-шоу «Шустер live» на ТРК «Україна», закликала телеглядачів, які дивляться телеканал «Інтер», «перемикати за собою».

 

Вона мотивувала свій заклик тим, що канал, який начебто належить бізнесменові Дмитру Фірташу, випускає в ефір замовні новини та ток-шоу, які паплюжать Кабінет Міністрів та його голову, створюючи враження про «безвихідь». Приклад «Інтера» був наведений у контексті наявності в українському телеефірі замовних матеріалів, спрямованих проти Тимошенко. За її словами, такі матеріали виходять майже на всіх телеканалах, оскільки більшість власників каналів не є прихильниками команди Тимошенко.

 

На думку глави уряду, причиною таких дій Фірташа є те, що вона «притиснула його» і загрожує його статкам, начебто заробленим неправедним шляхом. «Канал "Інтер" з усіма цими речами, коли новини проти прем'єра, проти уряду, нагнітає істерію. Коли всі його ток-шоу сплановані так, що більшої ганьби немає. В мене народжується тільки одна порада всім людям, які дивляться "Інтер" - подивився "Інтер", переключи за собою... Це дивитися просто для життя небезпечно, тому що народжується відчай, песимізм і відчуття, що нічого гарного в житті немає», - цитує «Українська правда» Юлію Тимошенко.

 

Нагадаємо, протистояння прем'єра та телеканалу «Інтер» розпочалось наприкінці січня 2009 року, коли Юлію Тимошенко було запрошено до участі у ток-шоу «Свобода на Інтері» разом із Дмитром Фірташем. Пані Тимошенко відмовилась від участі в програмі, заявивши, що канал належить Фірташу і відстоює його інтереси. Детальну хроніку протистояння читайте тут.

 

Головним учасником програми «Свобода на Інтері» 3 квітня є лідер Партії регіонів Віктор Янукович.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28056
Читайте також
19.06.2009 17:31
Маша Томак, Іван Капсамун, «День»
21 623
15.06.2009 12:25
Анна Григораш, «Українська правда»
28 496
22.04.2009 15:24
Олексій Мазур, «Українська правда»
26 406
02.03.2009 18:27
Сергій Лещенко, «Українська правда»
10 933
16.02.2009 13:26
Марина Оксенич
, Отар Довженко
31 427
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Marta
5500 дн. тому
Юля - злая и стервозная персона, что от неё ждать, а как премьер - она доказала свою бездарность, говорить может, что угодно, но из власти скоро вылетит.
Lom
5501 дн. тому
Так і хочецця порадити Вам що треба робити із рейтингом людям, які вірять рейтингам. Ну ви мєня понялі...
До речі
5502 дн. тому
Сюдячи з вчорашніх рейтингів, Юлю мало хто почув :). Як і Янека. Осточортіли їхні фейси!
Зритель
5502 дн. тому
Всем зрителям нужно объявить бойкот политикам, и переключаться с каналов, на которых появляются политики! Их дело - мостить улицы, создавать рабочие места, повышать людям зарплату, а не заниматься словесной х...ней! Для этого у них есть выборы.
львів
5502 дн. тому
Оце так демократія!!! Не дивіться канал, який мене не хвалить??? Юлі ганьба, всі політики - лайно!
Веддаарди
5502 дн. тому
Вот это правильно. Не смотрите вы украинские телеканалы. Они для кого угодно, но только не для зрителя!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду