«Шустер live» із Тимошенко переміг «Свободу на Інтері» за аудиторією «50 тис+»

24 Січня 2009
17915
24 Січня 2009
16:21

«Шустер live» із Тимошенко переміг «Свободу на Інтері» за аудиторією «50 тис+»

17915
«Шустер live» із Тимошенко переміг «Свободу на Інтері» за аудиторією «50 тис+»
Програма «Шустер live» на ТРК «Україна» 23 січня мала рейтинг 6,9% і частку 23,1% за аудиторією 18+ у містах «50 тисяч+». Про це «Детектор медіа» повідомили у компанії «Савік Шустер Студіос».  Нагадаємо, у програмі брала участь прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко.
 
Програма «Свобода на Інтері» 23 січня мала за цією ж аудиторією 6,5% і частку 20,5%. Учасниками «Свободи на Інтері» були Арсеній Яценюк, Юрій Бойко, Микола Азаров та інші. Співвласник компанії «РосУкрЕнерго» Дмитро Фірташ відмовився від участі в програмі, повідомивши про це листом, який на початку програми зачитав ведучий Андрій Данилевич.
 
 За загальнонаціональною панеллю «Свобода на «Інтері» взяла рейтинг 6,94%, частку 21,26%, а «Шустер live» - рейтинг 5,9%, частку 19,06%.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17915
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Василь
5532 дн. тому
9 березня святкувався день народження Т.Г.Шевченка, але на святкових заходах,були присутнi всi полiтичнi сили крiм комуняк ,та рыгiонiв,мабудь тому,що украiнська культура для них чужа,власне як i сама Украiна
Володимир
5532 дн. тому
на вчерашней передаче, был очен интересный интерактивный опрос "кто считает себя хохлом", я-бы посоветовал Савику поставить вопрос иначе: "Кто считает себя жидом", я-бы непожалел денег на эсэмэски, и если передача увенчается успехом, провести такой же опрос на израильском телевидении
Михайло
5573 дн. тому
Звичайно, назвати програму Шустер-Live ідеальною не можна. Більше того, вона значно погіршила ступінь свободи у порівнянні з його минулою програмою "Свобода на ICTV". Але те, що відбувається на інтері, взагалі не вкдається в здоровий глузд. Таке враження, що автори відкинули навіть традиційне маскування під свободу та неупередженність. Просто з екрана виливають на голови громадян помиї відрами і прикрашають їх вуха локшиною. Взагалі задаю собі питання: "Це ж який інтелект треба мати, щоб спійматися на цю пропаганду?"
Алекс
5574 дн. тому
Свобода на Інтері просто перетворилась на свободу Дмитрию Фирташу ;)
дмитрий
5575 дн. тому
Забаваное голосование на shusterlive.com.ua!;)
Володимир
5577 дн. тому
Для так званої маніпулятивної "Свободи" Шустера ще не скінчився час, але він поступово відійде. А глядачів було більше із-за присутності Тимошенко.
Краматорськ
5578 дн. тому
Свобода на Інтері просто втратила свіїй початковий зміст: для людей було цікаве ведення програми окремим політиком, а зараз вона перетворилась на звичайну свободу
zoom
5578 дн. тому
//к слову, вы мне не друг и нечего тыкать. вежливость - достоинство королей. :) она уже бывала у него в программе (проверьте по мониторингу) и дело не только в Юлии Владимировне. свободу на интере смотреть-себя не уважать. Савику Шустеру отдельное спасибо за отстутствие в этот раз истеричных дам.
элка
5578 дн. тому
Люди- не идиоты: зритель видит всю чернушность интеровской программы, всю ее заангажированность и кондовые манипуляции.
2 zoom
5578 дн. тому
Ты, дружище, видимо не знаком с Ю. Тимошенко. Именно ее присутствие у Шустера дало такие результаты.
zoom
5578 дн. тому
даже предварительные данные указывают на проигрыш свободы на интере. пора задуматься. либо снимать с эфира, либо полностью изменить формат. Шустер сделал невозможное и зрители доверяют его программе.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду