Тимошенко не піде на «Інтер»

23 Січня 2009
11027
23 Січня 2009
10:51

Тимошенко не піде на «Інтер»

11027
Тимошенко не піде на «Інтер»
Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко відмовилась брати участь у програмі «Свобода на Інтері» 23 січня. Про це «Детектор медіа» повідомила керівник прес-служби Кабінету Міністрів Марина Сорока.
 
Нагадаємо, участь у програмі має взяти акціонер компанії «РосУкрЕнерго» Дмитро Фірташ. Тема програми - результати газових переговорів між Україною і Росією, а також значення і наслідки нових газових домовленостей для української економіки.
 
Причин відмови пані Сорока не назвала. Водночас, за її словами, зараз Юлія Тимошенко розглядає пропозицію щодо участі в програмі «Шустер live» на телеканалі «Україна» 23 січня.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11027
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Гуд бай, Безлюдная!
5574 дн. тому
Отказ ЮВТ от прихода на "Интер" - это апофеоз олигархической модели СМИ, которая вырастала в последние годы. Боролись за свободу слова и независимые СМИ в 2002-2004? Вот вам "Интер" - свободный от власти, конечно, но... карманный телеканал конкретного олигарха, пытающегося свести счеты с властью. Апофеоз.
lik
5574 дн. тому
только так!!! пресслужбе даже объяснять ничего не надо. с какой такой радости? все правильно--просто игнор.
Укры
5574 дн. тому
Эуропеец - чемайдан - Bahnhof - Эуропа. Нефих тут отрабатывать серебренники президентские
Эуропееец
5574 дн. тому
Эта путинская {CENSORED} стала бояться прямых эфиров - после того, как сдала национальные интересы страны ради кремлевской оддержки на выборах. Ей просто сказать украинскому народу уже нечего.
Полішинель
5575 дн. тому
Ю.В.Тєлєгіна-Грігян на останній прес-конференції не мала чим спростовувати пункт таємної угоди з "Газпромом" про те, що тепер "дочка" "Газпрому" займе місце РУЕ (вона, мабуть, думала, що секретна угода завжди буде секретною - ха-ха, в Україні!). Не змогла б вона цього зробити і в ефірі "Інтера". Тому й відмовилася.
УЧИЛКА
5575 дн. тому
Тимошенко зря отказалась от этого эфира. Понятно, что она не испугалась. Юля не позволила бы ведущим заткнуть ей рот. Она бы стала модератором "Свободы". Подозреваю, что ее отказ связан с чувством брезгливости к каналу, который весьма беспардонно "мочит" ее во славу ее оппонетов. Не отношусь к числу поклонников ЮВТ, но стыдно смотреть как "Интер" грубо и топорно нехтует всеми принципами журналистики. Канал заслужил бойкота со стороны политиков. Было бы здорово, если бы на этом "Интере" выступали только Фирташ и его друзья. Полная свобода слова.
элка
5575 дн. тому
Пресслужба Юли должна сделать заяву для СМИ, в которой перечислить по пунктам почему ПМ Украины Тимошенко не считает возможным принимать участие ....и т.д. Это сразу сняло бы все спекуляции на тему "боится- не боится", "брешет- не брешет".
5575 дн. тому
юлька - єдиний гідний опонент фірташа по газовій темі. турчинов уже показав, на що він здатний. знову бенефіс однієї людини?. що ж, можливо, ми хоч почуємо, через яку схему тимошенко тепер буде продавати газ. думаю, шустеру і інтеру варто було б домовитися про прямі включення))))
Поклонник
5575 дн. тому
Когда брешеш без ответа с невинным лицом, то это похоже на правду, а если против возражений нечего добавить? Да здравствует Юлина тысяча и непризыв в армию с 2008!!! Сменим Стельмаха на своего и сделаем доллар по 6!!! Газ по 218 вместо подписанных по 360!!! Да здравствует новая брехня!!!
Гуд бай, Безлюдна!
5575 дн. тому
Правильне рішення ЮВТ не йти на "Інтер". Ляпас Безлюдній. Ну що ж - панове екс-інтерівці, тремтіть! Ера Ані Безлюдної і Іри Іонової на "Інтері" неминуче завершується. Їхній спонсор Фірташ відлучений від мільярдної газової кормушки і йому вже "Інтер", як телеканал, не потрібний. (Юля ж до нього не приходить!...) Отже чекаємо незабаром продажу "Інтера", а потім нового менеджменту й нової команди. :-))) От побачите!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду