detector.media
03.04.2009 22:57
Юлія Тимошенко в ефірі «Шустер Live» закликала перемикати «Інтер»
Юлія Тимошенко в ефірі «Шустер Live» закликала перемикати «Інтер»

3 квітня Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко, беручи участь у ток-шоу «Шустер live» на ТРК «Україна», закликала телеглядачів, які дивляться телеканал «Інтер», «перемикати за собою».

 

Вона мотивувала свій заклик тим, що канал, який начебто належить бізнесменові Дмитру Фірташу, випускає в ефір замовні новини та ток-шоу, які паплюжать Кабінет Міністрів та його голову, створюючи враження про «безвихідь». Приклад «Інтера» був наведений у контексті наявності в українському телеефірі замовних матеріалів, спрямованих проти Тимошенко. За її словами, такі матеріали виходять майже на всіх телеканалах, оскільки більшість власників каналів не є прихильниками команди Тимошенко.

 

На думку глави уряду, причиною таких дій Фірташа є те, що вона «притиснула його» і загрожує його статкам, начебто заробленим неправедним шляхом. «Канал "Інтер" з усіма цими речами, коли новини проти прем'єра, проти уряду, нагнітає істерію. Коли всі його ток-шоу сплановані так, що більшої ганьби немає. В мене народжується тільки одна порада всім людям, які дивляться "Інтер" - подивився "Інтер", переключи за собою... Це дивитися просто для життя небезпечно, тому що народжується відчай, песимізм і відчуття, що нічого гарного в житті немає», - цитує «Українська правда» Юлію Тимошенко.

 

Нагадаємо, протистояння прем'єра та телеканалу «Інтер» розпочалось наприкінці січня 2009 року, коли Юлію Тимошенко було запрошено до участі у ток-шоу «Свобода на Інтері» разом із Дмитром Фірташем. Пані Тимошенко відмовилась від участі в програмі, заявивши, що канал належить Фірташу і відстоює його інтереси. Детальну хроніку протистояння читайте тут.

 

Головним учасником програми «Свобода на Інтері» 3 квітня є лідер Партії регіонів Віктор Янукович.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY