У «Медіадомі» скорочують усіх

27 Лютого 2009
18145
27 Лютого 2009
15:34

У «Медіадомі» скорочують усіх

18145
<strong>У «Медіадомі» скорочують усіх</strong>
На зборах, які щойно завершилися в редакції «Газети 24», колективу представили нового генерального директора та роздали офіційні попередження про скорочення.  
 
Новим генеральним директором холдингу «Медіадім» стала Анастасія Джибуті, яка до цього очолювала відділ кадрів підприємства.
 
В офіційних попередженнях, які було роздано усім співробітникам, ідеться про те, що скорочення відбудеться 4 травня «у зв’язку з скороченням чисельності штату та працівників ТОВ «Медіадім» і скасування посадових одиниць».  
 
6 лютого випуск «Газети 24» було припинено, в.о. генерального директора Віктора Тімченка усунено від роботи, а на його місце призначено Олександр Бовтача. 25 лютого «ВОКСтрім» офіційно оголосила про припинення фінансування проекту і закликала пана Тімченка повернутися до виконання посадових обов’язків, щоб провести процедуру скорочення. Однак екс-гендиректор відмовився від такої пропозиції. Свої аргументи він озвучив в інтерв’ю «ТК».
 
Поки не закритими лишаються питання розрахунку із трудовим колективом.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18145
Читайте також
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
http://podrobnosti.ua/economy/2009/03/02/586144.html
5526 дн. тому
Предположение
5528 дн. тому
Ну кто сайт наполняет? "Рупор" небось тянет?
Льоня
5529 дн. тому
Сказал бы я о сайте, но не буду
вопросец
5529 дн. тому
так кто ж в итоге сайт наполняет-то?
ответ Умке
5529 дн. тому
ага - народ, да не тот!!! неизвестно кто оживил портал и кто заменил уволившихся сотрудников сайта. интересно, кто выживает на "погибшем" месте и за деньги ли?
privet
5529 дн. тому
Настя - супер! Вперед в Африку, товарищи!
умка
5529 дн. тому
смотрю, сайт 24.ua опять заработал!!!! народ приступил к работе?
Іван
5529 дн. тому
Андрею. Не дуже зловтішайтесь шановний! Зарплата у конвертах тут не дуже то й до чого. На НТКУ для рядових працівників - усе офіційно. Ну і що - допомогло? Скоротили, "без суда и следствия". І не треба гріти себе думкою, що там, нібито, всі бєздарі і ледарі. Профпридатність у проблемі скорочень і невиплат нині стоїть на останній позиції. Просто універсальний аргумент "криза" став дуже зручним прикриттям для багатьох роботодавців, які і в цій каламутній водичці прагнуть упіймати свою рибку.
Андрей
5529 дн. тому
{CENSORED} вы, а не деньги получите. Раньше нада было думать, когда выбирали работу с зарплатой в конвертах!
Тася
5529 дн. тому
нашли козла отпущения, повесили на плечи девушки долги сотрудников, проблемы холдинга - пусть выгребает, называется. а мужики руки умыли. БРАВО!!! Настя, уданого закрытия в мае! коллектив. держитесь! Верю, надеюсь, что деньги вы свои -таки получите! Настя, дерзай в этом!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду