detector.media
11.03.2009 12:03
Через переїзд до старого офісу на ТОНІСі не вийшли новини
На засіданні 11 березня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення внесла зміни до ліцензії ВАТ «Телеканал ТОНІС» у зв’язку зі зміною фактичної адреси: була – вул. Ушинського, 40Б, стала – вул. Тупікова, 17.
 
Таким чином, телеканал ТОНІС повернувся з офісу холдингу «Медіадім» до свого старого офісу. Переїзд відбувся вчора, 10 березня. У зв’язку із цим 10 березня на ТОНІСі не вийшли в ефір два випуски новин «24». «Вчора ми переїжджали. І через те, що не працював сервер і робочі місця були не готові, відклався вчорашній вихід», – пояснила ТК в.о. головного редактора інформаційної служби каналу Ірина Король.
 
За словами пані Король, можливий варіант, що новини не вийдуть і сьогодні, 11 березня. «Але завтра вже стовідсотково все буде гаразд», – запевнила вона. Також вона наголосила, що ні про яке закриття новин на каналі наразі не йдеться.
 
Раніше, наприкінці лютого, як повідомили ТК джерела на каналі, колективу було запропоновано працювати за таким алгоритмом: половині колективу піти у місячну відпустку за власний рахунок; через місяць, коли вони повернуться з відпустки, у неоплачуваний відпочинок вирушить друга половина. Також джерела ТК зазначали, що співробітникам не виплачена заробітна плата за січень. Учора в. о. голови правління ТОНІСу Дмитро Тузов повідомив ТК, що по зарплаті за січень з колективом повністю розрахувалися.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY