detector.media
07.03.2009 23:27
Анастасія Приходько представлятиме на «Євробаченні» Росію
Анастасія Приходько представлятиме на «Євробаченні» Росію
Співачка Анастасія Приходько, яку раніше не допустили до участі у фіналі національного відбору міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення» в Україні, перемогла у російському відборі. Українка представлятиме Росію на конкурсі, що пройде 16 травня у московському спортивному комплексі «Олимпийский».
 
За пісню «Мамо», виконану Анастасією Приходько, проголосували 25% глядачів і 6 з 11 членів професійного журі. До трійки фіналістів увійшли співачка Валерія (14% голосів глядачів) та група «Кватро» (12%), повідомляє «РИА Новости».
 
Комісія російського відбору допустила Приходько до участі незадовго до фіналу, дізнавшись про її дискваліфікацію в Україні. Продюсер співачки Костянтин Меладзе вийшов із складу журі з етичних міркувань.  Раніше Анастасія Приходько була переможницею шоу «Фабрика звезд-7» на «Первом канале» (Росія).
 
Позаяк Росія є переможцем «Євробачення» 2008 року, Анастасія Приходько автоматично має право виступати у фіналі цьогорічного конкурсу.
 
Фінал українського відбору відбудеться 8 березня у палаці «Україна».  Пряма трансляція розпочнеться о 18.00 на Першому каналі.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY