«Дитяче Євробачення-2009» пройде в Києві і листопаді… якщо вистачить грошей

20 Лютого 2009
19728
20 Лютого 2009
11:52

«Дитяче Євробачення-2009» пройде в Києві і листопаді… якщо вистачить грошей

19728
«Дитяче Євробачення-2009» пройде в Києві і листопаді… якщо вистачить грошей
Наглядова рада Європейської мовної спілки, яка нещодавно завітала на НТКУ, остаточно вирішила, що Дитячий пісенний конкурсу «Євробачення-2009» проходитиме 21 листопада 2009 року в Україні, в столичному Палаці спорту. Трансляція грандіозного видовища відбуватиметься в прямому ефірі багатьох європейських країн і розпочнеться о 21.15 за київським часом.
 
Як повідомив генеральний продюсер НТКУ Руслан Ткаченко прес-службі каналу, наразі триває формування організаційного комітету конкурсу. Згодом розпочнеться робота над розробкою концепції видовища, його змістовим наповненням та формуванням детального сценарію заходів, які проходитимуть у рамках дитячого «Євробачення».
 
«Серед умов проведення Конкурсу є вимога організації телевізійної трансляції у стандарті Hight Definition, формування звуку в стандарті Dolby 5:1. Хочу зазначити, що це буде перша трансляція у стандарті Hight Definition, яку організовуватиме Національна телекомпанія. На шляху підготовки до Євро-2012” це є дуже важливим кроком для України. Наразі триває робота з аналізу наших можливостей у забезпеченні технічних вимог», – зазначив Руслан Ткаченко.
 
Генеральний продюсер також заявив, що черговий візит Наглядової ради до Києва відбудеться 5-6 червня, тому якщо фінансова ситуація в Україні до середини квітня залишиться невизначеною, є ризик втратити право на проведення конкурсу в Києві. На проведення конкурсу також претендують Білорусь та Росія.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19728
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду