Алла Липовецька пішла з ТРК «Україна»

2 Березня 2009
23702
2 Березня 2009
19:14

Алла Липовецька пішла з ТРК «Україна»

23702
Вона буде генпродюсером Film.ua Television.
Алла Липовецька пішла з ТРК «Україна»
Генеральний продюсер ТРК «Україна» Алла Липовецька залишає цю посаду. Про це «Детектор медіа» повідомила прес-служба каналу.
Генпродюсером «України» пані Липовецька була з травня 2008 року. До того працювала на Новому каналі (виконавчий продюсер «Фабрики зірок») та ICTV.
За словами пані Липовецької, вона прийняла рішення піти з каналу після припинення  у 2009 році виробництва великих телевізійних проектів «Шоу Вєрки Сердючки» та «На 10 років молодше», запуском яких вона займалась. «Зараз на каналі немає виробництва телевізійних шоу. Канал орієнтується на великі серіальні проекти. Що далі буде на ринку – невідомо. Але зараз такий час, який треба не пересиджувати, а щось робити. Тож я вирішила, що чесніше і правильніше буде піти й зайнятись телевізійним виробництвом», - каже Алла Липовецька.
Відтепер вона працюватиме генеральним продюсером підрозділу телевізійного виробництва кінокомпанії Film.ua – Film.ua Television. Із цією кінокомпанією пані Липовецька співпрацювала й раніше.
«На сьогодні наш продакшн виробляє проект «Судові справи» для телеканалу Інтер”. Зараз є ще низка проектів, які ми запропонуємо всім телеканалам. Якщо Україна” потребуватиме свіжих ідей, я із задоволенням займусь виробництвом проектів для неї як продюсер окремої продакшн-компанії», - каже Алла Липовецька.
«Детектор медіа» 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23702
Читайте також
Коментарі
14
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Зритель
5529 дн. тому
"Шоу Верки Сердючки" и "На 10 лет моложе", если честно, - отстой. Вот за них, наверное и погнали.
5529 дн. тому
Lipa super! I pracyuvatu vmie.I zavzhdu robut shos nove. I ne boitsja. A trusu pushut givno i v nomy zhivut
настоящий панасоник
5530 дн. тому
2 панасоник - я вас умоляю, там и порчу не надо было наводить. Все было и так слишком очевидно - попрут. Тот, кто написал, что у "Алки одна проблема..." - где-то прав. Но "хороший организатор производства" - тоже преувеличение. Ленивая, ваша Алла, как панда. А так человек неплохой местами. Не более.
5531 дн. тому
Эх, как людей кризис прикрутил - можно сказать в прямом эфире на работу напрашиваются. Людмила, судя по прогнозам, даже если возьмут, через полгода опять прийдется кому-то лизнуть в эфире.
5531 дн. тому
У Алки одна проблема - все, что она запускает по собственным идеям провально . Запускать закупленный формат - получается. Алле не надо впадать в творчество, она просто хороший организатор телепроизводства.
ПЛИЗ
5531 дн. тому
ЛИповецька,якщо ві це читаєте,візьміть мене до себе на продакшен. Всі ,хто з вами працювали,казали,що ви найкраща людина і талант. Людмила Супруненко. Буду вам телефонувати.
панасоник
5531 дн. тому
не зря я порчу наводила))))
5532 дн. тому
Мне лично говорили еще пол года назад, Липовецкая через пол года свалит и ее свалят, результат на лицо
Ха-ха....
5532 дн. тому
Перечитайте комменты год назад в "Читайте також". Победила ставка "Кто-то" - Липовецкая полгода попартачит на Украине и свалит (или ее попрут, как всегда). "Кто-то", придите на Телекритику - получите приз за самый точный прогноз:).
V
5532 дн. тому
Nu teper u nix samoxvalova v 2 smeni budet raschlenenku labat)
5533 дн. тому
а что у вас их по прежнему много? тогда мы идем к Вам!)))
5533 дн. тому
что, деньги у Украины закончились?
yy
5533 дн. тому
Очередной побег от дАнецких...
me
5533 дн. тому
удачи, Алла)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду