«Інтер» підтвердив призначення Липовецької і розповів, чим вона займатиметься

2 Листопада 2011
15758
2 Листопада 2011
10:49

«Інтер» підтвердив призначення Липовецької і розповів, чим вона займатиметься

15758
«Інтер» підтвердив призначення Липовецької і розповів, чим вона займатиметься

Канал «Інтер» (АТЗТ «Українська незалежна ТВ-корпорація») підтверджує, що призначив Аллу Липовецьку на посаду директора з виробництва телеканалу. Про це повідомила прес-служба «Інтера».

 

На новій посаді Алла Липовецька відповідатиме за власне телевізійне виробництво каналу і його програмну політику.

 

Нагадаємо, «Детектор медіа» уже повідомляла про те, що Алла Липовецька переходить на «Інтер», щоб займатися власним виробництвом.



«Пропозиція від "Інтера" повністю відповідала моєму уявленню про напрям, в якому я хотіла би рухатися далі. І я, звичайно, погодилася», - прокоментувала пані Липовецька.

 

Алла Липовецька до цього призначення займала посаду генерального продюсера підрозділу Film.ua Television (входить до Film.ua Group).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15758
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
городничий
4558 дн. тому
Думаю, повторится история с "Украиной"... Великолепная способность к мимикрии и имитации бурной деятельности))
Z
4560 дн. тому
УРААААА!!!!!! Рада за Алку!
lisa
4560 дн. тому
Да здравствует Липовецкая!!!
ZZZ
4560 дн. тому
Удачи Вам, Алла! Это "козье болото" давно пора взбодрить!
колега
4560 дн. тому
Вітаю Аллу з призначенням. Однак, жаль, що з неї зроблять цапа відбувайла.При теперішньому топ-менеджменті ніяких позитивних рейтингових змін для каналу не відбудеться. Прикладом слугує Амелічев, який керував продакшном, а з каналом не впорався. Сподіваюсь, що нові проекти Film.ua спасуть Інтер, хоча двічі в одну ріку не вступити.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду