detector.media
02.03.2009 19:14
Алла Липовецька пішла з ТРК «Україна»
Алла Липовецька пішла з ТРК «Україна»
Вона буде генпродюсером Film.ua Television.
Генеральний продюсер ТРК «Україна» Алла Липовецька залишає цю посаду. Про це «Детектор медіа» повідомила прес-служба каналу.
Генпродюсером «України» пані Липовецька була з травня 2008 року. До того працювала на Новому каналі (виконавчий продюсер «Фабрики зірок») та ICTV.
За словами пані Липовецької, вона прийняла рішення піти з каналу після припинення  у 2009 році виробництва великих телевізійних проектів «Шоу Вєрки Сердючки» та «На 10 років молодше», запуском яких вона займалась. «Зараз на каналі немає виробництва телевізійних шоу. Канал орієнтується на великі серіальні проекти. Що далі буде на ринку – невідомо. Але зараз такий час, який треба не пересиджувати, а щось робити. Тож я вирішила, що чесніше і правильніше буде піти й зайнятись телевізійним виробництвом», - каже Алла Липовецька.
Відтепер вона працюватиме генеральним продюсером підрозділу телевізійного виробництва кінокомпанії Film.ua – Film.ua Television. Із цією кінокомпанією пані Липовецька співпрацювала й раніше.
«На сьогодні наш продакшн виробляє проект «Судові справи» для телеканалу Інтер”. Зараз є ще низка проектів, які ми запропонуємо всім телеканалам. Якщо Україна” потребуватиме свіжих ідей, я із задоволенням займусь виробництвом проектів для неї як продюсер окремої продакшн-компанії», - каже Алла Липовецька.
«Детектор медіа» 
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY