До менеджменту «Інтера» увійшли Панасівська, Побєдоносцева, Д’яченко, Харченко

22 Листопада 2011
16554
22 Листопада 2011
10:51

До менеджменту «Інтера» увійшли Панасівська, Побєдоносцева, Д’яченко, Харченко

16554
До менеджменту «Інтера» увійшли Панасівська, Побєдоносцева, Д’яченко, Харченко

Сьогодні на каналі «Інтер» було оголошено про кадрові зміни, згідно з якими продюсером передпрайму стала Оксана Панасівська, керівником промослужби Ірина Побєдоносцева, технічним директором Володимир Харченко, директором прайм-продакшну Євгеній Д'яченко. Про це повідомляє «Медіаняня».

 

Як зазначається, новий топ-менеджмент було представлено 22 листопада під час летючки, на якій були присутні всі члени «Студії Квартал-95».

 

Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердила одна новопризначена людина на правах анонімності. Прес-служба «Інтера» новину не коментує. Згодом прес-служба підтвердила інформацію та повідомила про всі кадрові призначення на «Інтері».

 

Як писала ТК, на посаду генерального продюсера каналу знову повертається Володимир Зеленський, однак з новими, розширеними повноваженнями.

 

Нещодавно новопризначений директор з виробництва каналу Алла Липовецька залишила «Інтер» у зв'язку з приходом нової команди.

 

Нагадаємо, у липні 2011 року головний продюсер Нового каналу Оксана Панасівська залишила Новий канал. Про причини цього рішення вона розповіла в інтерв'ю ТК. Після звільнення Оксана Панасівська планувала відкрити власний продакшн.

 

Ірина Побєдоносцева до сьогодні була директором з маркетингу і PR групи компаній Film.ua Group. А раніше очолювала прес-службу каналу «1+1».

 

Євгеній Д'яченко є одним із засновників компанії Profit Production. Нагадаємо, у жовтні цього року керівника Profit Production Михайла Комаровського було призначено продюсером кількох проектів каналу «Інтер».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16554
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ак
4539 дн. тому
дяченко - тунгус? давно закінчував школу, але памятаю, що в укр.мові апостроф ставиться після бпмвф і в деяких випадках після "р"
satyr
4539 дн. тому
тепер паспортистки будуть замість літредакторів ;)
ТК
4539 дн. тому
Причому тут мова, якщо у людини в паспорті так написано?
Грамотна ТК-2
4539 дн. тому
В українській мові українське прізвище Дяченко пишеться без апострофа
Грамотна ТК?
4540 дн. тому
не "літучки", а "летючки"
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду