«Інтер+» увійшов до пакетів португальського оператора платного телебачення Portugal Telecom

27 Травня 2009
19034
27 Травня 2009
11:49

«Інтер+» увійшов до пакетів португальського оператора платного телебачення Portugal Telecom

19034
«Інтер+» увійшов до пакетів португальського оператора платного телебачення Portugal Telecom

Португальський оператор платного телебачення Portugal Telecom розпочав ретрансляцію телеканалу «Інтер+» - міжнародної версії українського каналу «Інтер», повідомляє газета «Экономические известия».

 

Portugal Telecom, що надає послуги IPTV, супутникового телебачення та мобільного телебачення, має понад 312 тисяч передплатників.

 

Раніше «Інтер+» транслювався у кабельних мережах Португалії. Цільовою аудиторією каналу є десятки тисяч українців, що легально або нелегально працюють у Португалії.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19034
Читайте також
27.02.2009 10:54
Олексій Зубенко
23 127
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Злой
5452 дн. тому
Радует, что Интер адаптирован к португальскому закону, получил разрешение местной нацрады, соглосовал все вопросы с местным Курусом и нал трансляцию. Можно только позавидовать местным демократичным законом. Прям как у нас.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду