Суд відмовив Роману Кислову в закритті кримінальної справи щодо шантажу Бектурсунова

30 Квітня 2009
29781
30 Квітня 2009
13:02

Суд відмовив Роману Кислову в закритті кримінальної справи щодо шантажу Бектурсунова

29781
Суд відмовив Роману Кислову в закритті кримінальної справи щодо шантажу Бектурсунова

30 квітня Шевченківський районний суд міста Києва розглянув скаргу Романа Кислова на постанову про порушення проти нього кримінальної справи.

 

Нагадаємо, 3 лютого Шевченківським РУ ГУ МВС у місті Києві було порушено кримінальну справу за фактом вимагання грошей у Казбека Бектурсунова. У цій справі затриманий  редактор сайту «Громадська прокуратура України» Роман Кислов, який утримується під вартою. А  5 лютого порушена ще одна кримінальна справа за фактом розбещення неповнолітньої (за непоширення цієї інформації начебто і вимагалися гроші у пана Бектурсунова).

 

Після розгляду скарги Романа Кислова, Шевченківський суд прийняв рішення відмовити у її задоволенні. Справу № 4 cк - 180/09 слухала суддя Людмила Шибко.


 Тим часом помічник прокурора Києва Дмитро Соляннік повідомив ТК про те, що слідство у справах, де фігурує радник мера Києва  Казбек Бектурсунов, триває.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29781
Читайте також
24.02.2009 18:51
Валерий Зайцев
, для «Детектор медіа»
19 273
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду