detector.media
12.02.2009 12:52
Інформація про закриття cправи, в якій фігурує Казбек Бектурсунов, не підтвердилась
Інформація про закриття cправи, в якій фігурує Казбек Бектурсунов, не підтвердилась

Прокуратура міста Києва не закривала кримінальних справ, у яких фігурує радник мера Києва Казбек Бектурсунов. Про це у інтерв’ю газеті «Факти» повідомила прес-секретар прокурора Києва Мирослава Мушка. Пізніше вона особисто підтвердила це у коментарі «ТК».

 
Нагадаємо, раніше Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко заявив про те, що прокуратура міста Києва закрила кримінальну справу за фактом розбещення неповнолітньої. За словами пані Мушки, прокуратуру міста «дивує те, що деякі підлеглі надають своєму міністру недостовірну інформацію». Дійсно, обидві кримінальні справи (і стосовно здирництва, і стосовно розбещення неповнолітньої) минулого тижня були витребувані міською прокуратурою, однак не для закриття чи припинення. Через значний суспільний резонанс вони були передані з провадження Шевченківського райуправління міліції до Київського головного управління МВС .
 
Нагадаємо, 3 лютого Шевченківським РУ ГУ МВС у місті Києві було порушено кримінальну справу за фактом вимагання грошей у Казбека Бектурсунова, а 5 лютого – за фактом розбещення неповнолітньої (за непоширення цієї інформації начебто і вимагалися гроші у пана Бектурсунова).
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY