За здирництво затримано головного редактора сайту «Громадська прокуратура України»

3 Лютого 2009
30991
3 Лютого 2009
14:18

За здирництво затримано головного редактора сайту «Громадська прокуратура України»

30991
За здирництво затримано головного редактора сайту «Громадська прокуратура України»
3 лютого у Києві за вимагання 250 тисяч доларів США було затримано головного редактора одного з інтернет-видань та студентку вищого навчального закладу, повідомляє УНІАН.
 
Як удалося дізнатися «Детектор медіа» з власних джерел, затриманий – Роман Кислов, головний редактор сайту «Громадська прокуратура України». «ТК» намагається отримати підтвердження цієї інформації.
 
Як повідомили УНІАН у прес-службі ГУБОЗ МВС України, вказаних осіб було затримано при отриманні «першого траншу» в сумі 20 тис. дол. Слідчим відділом Шевченківського райуправління ГУ МВС України в місті Києві за матеріалами УБОЗ порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу України.  Тим часом на сайті «Тема» з’явилась конкретніша (проте неофіційна) інформація про предмет здирництва та людину, у якої вимагали гроші. «Тема» не називає прізвища потерпілого, а лише ім’я – «Казбек».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30991
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Гладчук
5572 дн. тому
Кислов - громадянин Росії
Roy
5572 дн. тому
На педофелии поймали Казеньку. Руки бы ему поотрывать и кое-что-еще. А ето кое-что скормить ему!!!
буба
5572 дн. тому
Подробно http://tema.in.ua/article/4488.html
Roy
5572 дн. тому
Он, родненький. Сейчас припугнули. А вообще есть его за что к столбу на лобном месте привязать.
Бектурсунов ?
5572 дн. тому
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду