Василь Ілащук: НТКУ триматиме «Культурний фронт» до останнього

9 Лютого 2009
20017
9 Лютого 2009
10:16

Василь Ілащук: НТКУ триматиме «Культурний фронт» до останнього

20017
Василь Ілащук: НТКУ триматиме «Культурний фронт» до останнього
Програма «Культурний фронт» на Першому каналі поки що продовжить виходити. Про це «Детектор медіа» повідомив президент Національної телекомпанії України Василь Ілащук.
 
«Незважаючи на фінансові труднощі, які переживає телекомпанія, ми триматимемо «Культурний фронт» до останньої можливості. Така програма потрібна українському глядачеві», – сказав він.
 
Нагадаємо, раніше стало відомо, що програма може бути закрита, якщо для неї не знайдуть спонсора, і випуск 8 лютого був начебто останнім, оплаченим НТКУ. Причиною можливого закриття називали брак коштів та незадовільні рейтингові показники. Авторську програму «Культурний фронт» виробляє на замовлення НТКУ компанія ESGroup. Програма виходить на Першому каналі з 30 листопада 2008 року у слоті 21.00 – 21.30, у якому раніше виходили «Новини».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20017
Читайте також
10.02.2009 16:11
Катерина Ботанова
, для «Детектор медіа»
46 364
03.02.2009 18:07
Костя Гнатенко
, для «Детектор медіа»
55 660
23.01.2009 19:41
Михайло Бриних
, для «Детектор медіа»
49 590
10.12.2008 10:37
Марина Барановская
45 651
08.12.2008 17:22
Юрий Никитин
, для «Детектор медіа»
45 374
Коментарі
12
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
molekula
5554 дн. тому
Хай компанія ESG разом с Каплуненко побачать роботу своїх професіоналів, а Василь не про відкати думає від цієї компанії, а про гріх, який бере на душу, даючи змогу заробляти {CENSORED} Каплуненко. Люди! Знайте усі! Каплуненко-{CENSORED}.
к0лян
5554 дн. тому
ЦЕ ж треба {CENSORED} ДИКТОРА призначити президентом Національної телекомпанії У Ющенко дах поїхав....Культурний фронт мать вашу!
2старожил
5554 дн. тому
згоден, що якість програми"Культурний фронт" повністю віддзеркалює рівень "культури" Васисуалія Ілащука. Що ж до Макарова, то він - яскраве свідчення того, що "гарна людина - це не професія". Він просто за визначенням не може працювати тлевізійним ведучим попри інтелігентність та обізнаність, бо не може зацікавити глядача навіть найцікавішою інформацією. З його темпоритмом тільки вечірню казку читати - всі швидко засинатимуть.
СтароЖил
5555 дн. тому
какой президент - такой и культурный фронт...и ведущий - сноб бездарный.
Старожил
5555 дн. тому
...триматиме до останнього.....глядача Першого((сгодня на Первом отключили и телефоны...
Старожил
5555 дн. тому
...триматиме до останнього.....глядача Першого((сгодня на Первом отключили и телефоны...
Sic transit
5555 дн. тому
Це не фронт, а богодільня для влаштування Макарова, який з кожною програмою покривається товстишим шаром пилу
мазурик
5555 дн. тому
Илащук-трепач.Решения самостоятельно принимать не умеет, за него решает бывщий директор сахзавода Кобля Сколько грозился уволить мразь диколенковскую Дерюгина и что? в этом и весь ВАСЯ
5555 дн. тому
Ага - программа выходит в слоте 21-21.30 и имеет рейтинг в 3 раза меньше чекм раньше новости..Так держать!
Глядач
5555 дн. тому
Такий "фронт" можна було робити на зорі телебачення, а нині це виглядає жалюгідно, не сучасно, надто солоденько , без драйву. Припалі пилом анонси, надумані теми. Макаорв погано знає мову, чого лише варті його "врешті решт", замість зрештою або врешті, а задавати питання, замість ставити. Ну яка це, до біса ,культура, просто працевлаштування пана Макарова.
5555 дн. тому
Я теж бачив і зрозумів ціну цьому "культурному". Якби ще Розиіта (ну. сілікон-діва з Першого) переплутала - я б і оком не моргнув. але Макаров... "Годы берут свое..." чи халтура звичайна?
Глядачка
5555 дн. тому
А я все бачила. В афіші вчорашньої передачі, анонсуючи обговорення книги Володимира Діброви "Андріївський Узвіз", показали дві фотографії Віктора Неборака. Переплутали, чи що?..
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду