Перший національний призупиняє випуск програми «Культурний фронт»

19 Листопада 2009
26271
19 Листопада 2009
12:01

Перший національний призупиняє випуск програми «Культурний фронт»

26271
Перший національний призупиняє випуск програми «Культурний фронт»

Випуск програми «Культурний фронт» на Першому на період виборів призупинено. Про це «Детектор медіа» стало відомо від президента НТКУ Василя Ілащука.

 

«Ми дійшли згоди з Юрієм Макаровим, що виробництво програми «Культурний фронт» буде призупинено на період виборчої кампанії. Оскільки Юрій Макаров є ведучим "Культурного фронту" і нової програми "Золота булава", яка наразі йде в тому ж слоті, то ми вирішили на декілька місяців відкласти випуск "Культурного фронту"», - сказав Василь Ілащук.

 

За словами Юрія Макарова, керівництво каналу спочатку мало намір перенести вихід «Культурного фронту» на вечірній прайм п'ятниці. Він був не проти, щоб програма виходила і під час виборів, але зауважив, що погодиться з будь-яким рішенням керівництва.

 

Нагадаємо, що раніше Перший національний вже призупинив виробництво програми «Книга.ua», через те, що її ведуча Марина Бондаренко стала шеф-редактором нового політичного ток-шоу «Золота Булава».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26271
Читайте також
03.02.2009 18:07
Костя Гнатенко
, для «Детектор медіа»
55 661
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ггг
5246 дн. тому
"Можно подумать, кто-то заметит и расстроится!" +1
беба
5273 дн. тому
Можно подумать, кто-то заметит и расстроится!
//
5274 дн. тому
Ясное дело, о какой культуре и книгах может идти речь, когда идут президентские выборы...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду