«Культурний фронт» на Першому каналі стартував із часткою 0,99%

1 Грудня 2008
24682
1 Грудня 2008
13:32

«Культурний фронт» на Першому каналі стартував із часткою 0,99%

24682
«Культурний фронт» на Першому каналі стартував із часткою 0,99%
Перший випуск програми Юрія Макарова «Культурний фронт», що вийшов у ефір Першого каналу о 21.00 30 листопада, мав рейтинг 0,47% і частку 0,99% (аудиторія 18+, загальнонаціональна панель GFK Ukraine), повідомляє «Медіабізнес».
 
У містах із населенням понад 50 тисяч показники були вищі: рейтинг 0,58%, частка 1,26%. Показники програми виявились майже втричі нижчими за показники слоту в минулому (у середньому рейтинг «Новин» у цей час становив 1,24%, частка 2,84% за загальнонаціональною панеллю). Гостем першої програми був музикант і політик Святослав Вакарчук. Нагадаємо, виробником програми є компанія ESG.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24682
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
visir
5624 дн. тому
банальна передача з нуднуватим ведучим. і дійові особи передбачувані на рік. В сотий раз про давно відомих і ненових, що застоялися і списалися.
танчик
5625 дн. тому
было слишком пафосно и неинтересно.
глядач
5625 дн. тому
Молодець, Макаров! Так тримати!
Сторожкий Цинік
5625 дн. тому
Зараз невиправдано недооцінюється "Перший Національний". Але на ньому досить багато нормальних небарбосівських передач: Книга.ua, Культурний фронт, Кіно.ua, передача М. Вересня по понеділках.
Павло Булгак
5625 дн. тому
Обовязково буду дивитися! На фоні суцільної барбосятини це супер-затребуваний продукт, зо що пану Макарову дуже вдячний.
глядачка
5625 дн. тому
тішить те, що проект, хоч і з запізненням, але стартував. щоправда, поки не здивував
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду