«Культурний фронт» закриють, якщо Макаров не знайде спонсора

6 Лютого 2009
22625
6 Лютого 2009
16:05

«Культурний фронт» закриють, якщо Макаров не знайде спонсора

22625
«Культурний фронт» закриють, якщо Макаров не знайде спонсора
Випуск програми «Культурний фронт» на Першому каналі 7 лютого буде останнім, який оплачуватиме Національна телекомпанія України. Про це «Детектор медіа» стало відомо із власних джерел.
 
Тим часом автор і ведучий програми Юрій Макаров сподівається знайти спонсорів для програми. «Я в процесі пошуку спонсорів, бо у Першого каналу зараз бракує коштів на власне виробництво. Тому його керівництво змушене або робити ревізію проектів, або залучати додаткові кошти. Мені зараз телефонують люди, пропонують рішення цієї проблеми і допомогу. Декого я знаю, але вже багато років не бачив, і це приємно. Але не бракує й недоброзичливців», - сказав пан Макаров. За його словами, у разі, якщо вдасться залучити спонсорські кошти, програма виходитиме надалі.
 
Програма «Культурний фронт» виходить на Першому каналі з 30 листопада 2008 року у слоті 21.00 – 21.30, у якому раніше виходили «Новини».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22625
Читайте також
21.05.2009 18:51
Світлана Остапа
36 319
10.02.2009 16:11
Катерина Ботанова
, для «Детектор медіа»
46 373
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
вип
5569 дн. тому
А що ви хочете з Ілащука Нічого путнього ,Як президент не зробив Навіть .сволоту Дерюгіна не зумів вигнати хоча і грозився
5569 дн. тому
А хіба можна назвати грамотним менеджмент каналу, на якому спонсорів шукати примушують ведучих, хоча на тому ж Першому є і Дирекція з питань реклами, і перший віце-президент, що опікується -нібито- зароблянням грошей для каналу? А скільки грошей профукав, тобто НЕ заробив для каналу той віслюк у павлинячому пір"ї, якого хтось дуже мудрий поставив керувати НТКУ ?..
агата крісті
5569 дн. тому
А хіба цю програму виробляє Перший канал? Ні, неправда! Це - робота ЕС-груп, комерційної структури, які 2щедрі2 керівники Першого віддали недільний прайм-тайм. Але рейтинг "КФ"виявився втричі нижчим за рейтинг "новин", які виходили в той же час. Вибачте - хтось це називає грамотним менеджементом? А ви б хотіли стати спонсором такої програми? Де логіка, панове? За які заслуги колишні з плюсів перебираються на перший? "Новини" вже прозвали "падали две звезди..." А скільки ще впаде - і що до нас прилетять?
Дениска
5570 дн. тому
Читайте внимательно у 1 канала не хватает ДАЖЕ на собственное призводство ежу понятно. чему радуетесь и кто {CENSORED}? па-па-парап!
Антон
5570 дн. тому
Да, конечно, не знает, что вы из него дебила то делаете?
Наталка
5570 дн. тому
"У Першого каналу бракує коштів на власне виробництво"? Так виробник же ESG, Юра Каплуненко! А проходить в паперах. дійсно, як власне виробництво.Макаров про це не знає? "Неувязочка"...
Охотнік
5570 дн. тому
Кес ке се, па-па-парап, па-ра-па..Сайко кілла!!! па-па-па-пара-па
Охотнік
5570 дн. тому
Кес ке се, па-па-парап, па-ра-па..Сайко кілла!!! па-па-па-пара-па
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду