«Воля» додала у свої пакети 15 нових телеканалів, з яких 5 не входять до списку дозволених Нацрадою

8 Січня 2009
18630
8 Січня 2009
15:21

«Воля» додала у свої пакети 15 нових телеканалів, з яких 5 не входять до списку дозволених Нацрадою

18630
«Воля» додала у свої пакети 15 нових телеканалів, з яких 5 не входять до списку дозволених Нацрадою
Компанія «Воля» із січня починає тестування п’ятнадцяти нових телеканалів, які поповнять цифрові пакети «Воля Преміум ТВ». Як повідомила прес-служба компанії, на період тестування нові програми будуть доступні всім користувачам послуги «Воля Преміум ТВ». Після закінчення періоду тестування, про що буде повідомлено додатково, програми будуть додані в пакети відповідної тематики.
 
Серед пропонованих каналів 9 нішевих українських мовників: «Перший Розважальний Телеканал «PRO ВСЕ», «Гамма» (обидва канали – інформаційно-розважальні, сімейного типу), «Планета» (погодно-екологічний телеканал), «Світ ТВ» і «Тур-Бюро» (обидва – туристичні), «КІКО» («КіноКомедія», гумористичний канал), «2Т» («пригодницький»: детективи, розслідування та документальні серіали) та  «SCI - Міжнародний Слов’янський Канал», а також новий канал People (канал про VIP-персон).
 

Решта 6 – зарубіжні мовники. Причому лише «Наш футбол» (Росія), входить до укладеного Нацрадою списку таких зарубіжних каналів ретрансляція яких в Україні не обмежується. Телеканал «Телекафе», який є частиною «Цифрового телесемейства», згідно з рішенням Нацради, має специфічні умови розповсюдження в Україні. Тобто дозвіл на трансляцію каналів «ЦТ» стосується тільки тих, хто на момент прийняття рішення вже ретранслював дані канали відповідно до рішень Нацради. Як відповіли "ТК" в прес-службі "Волі", угоду компанії з "Телекафе" було підписано у грудні 2008-го, вона набула чинності від 1 січня 2009 року. Відтак під дію дозволу Нацради щодо порядку ретрансляції "ЦТ" даний випадок не підпадає.

 Щодо телеканалів Universal Channel (інформаційно-розважальний канал), Sci-Fi (наукова фантастика), Sky News International (інформаційний канал), то згідно з коментарем прес-служби компанії «Воля», вони звернулися до телекомунікаційної палати з проханням подати відповідне звернення до Нацради з питань телебачення і радіомовлення України. 

 
«Эти каналы производятся  в стране, которая является участницей Европейской конвенции о трансграничном телевидении, более того, все они имеют международные лицензии, выданные той же телекомпании, которая производит и распространяет телеканалы, которые уже есть в списке, поэтому вопрос добавления в список этих каналов на наш взгляд – сугубо технический (т.е. процедурный)», - ідеться в повідомленні прес-служби. 
 
Щодо російського каналу-телемагазину «TOP SHOP TV», то питання легалізації цього мовника також в стадії вирішення.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18630
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5600 дн. тому
Надо было бы добавить - а заодно подняла абонентную плату. Вообще забавно все это - если на ведущих каналах контент нулевого уровня, что преложат эти?
5600 дн. тому
)))))))))))))))))) жжоте
5601 дн. тому
И ссылку можно было дать НЕ на анонс программы, а на www.gamma.tv. Телекритика еще не вышла с праздничного настроя? ))))))
5601 дн. тому
И ссылку можно было дать на анонс программы, а на www.gamma.tv. Телекритика еще не вышла с праздничного настроя? ))))))
Радист
5601 дн. тому
Канал "Гамма" никогда не был спутниковым. Это цифровой эфирный киевский канал.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду