Сигнал каналів StarLight Media та «Інтера» відновлено

Сигнал каналів StarLight Media та «Інтера» відновлено

9 Травня 2024
1978
9 Травня 2024
11:25

Сигнал каналів StarLight Media та «Інтера» відновлено

1978
Парад з Москви транслювався лише кілька хвилин.
Сигнал каналів StarLight Media та «Інтера» відновлено
Сигнал каналів StarLight Media та «Інтера» відновлено

Сигнал каналів груп StarLight Media та «Інтер» вдалося відновити. Про це під час засідання Національної ради з питань телебачення та радіомовлення розказав її член Максим Онопрієнко.

Як повідомляв «Детектор медіа», росіяни зламали супутниковий ефір каналів груп StarLight Media та «Інтер» і на деяких каналах запустили трансляцію параду в Москві на Червоній площі. У пресслужбі групи Інтер повідомили, що їх канах парад не виходив.

За словами Максима Онопрієнка, канали оперативно запустили протокол безпеки, щоб вимкнути сигнал.

«Провайдери перейшли на інший спосіб отримання сигналу. Але відбулось кількахвилинне втручання в ефіри, під час якого транслювався парад побєди з Московії. Канали повернулись до своїх сіток мовлення», — сказав він.

Перший заступник голови Нацради Валентин Коваль розказав, що регулятор готує лист до Міжнародного союзу електрозв’язку, спеціального підрозділу ООН.

Як уточнили «Детектору медіа» у пресслужбі StarLight Media, трансляція параду тривала з 10:00 до 10:18.

Нагадаємо, втручання в ефір відбулося зранку 9 травня. Українські провайдери перейшли на IPTV-сигнал, фахівці працюють над відбиттям хакерської атаки. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1978
Читайте також
24.02.2024 10:50
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
5 304
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду