Нацрада призначила «Волі» перевірку й відмовилася збільшити потужність її мереж

23 Липня 2009
23070
23 Липня 2009
15:12

Нацрада призначила «Волі» перевірку й відмовилася збільшити потужність її мереж

23070
Нацрада призначила «Волі» перевірку й відмовилася збільшити потужність її мереж

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 22 липня призначила позапланову перевірку ЗАТ «Воля кабель». Член Нацради Віктор Понеділко, який доповідав з цього питання, зазначив, що останнім часом зросла кількість скарг на «Волю» від абонентів, незадоволених якістю наданих послуг. Це пов'язано з тим, що компанія переводить на цифрове телебачення нові райони.

 

«Торік було багато скарг від громадян про порушення їхніх прав у зв'язку з тим, що "Воля" переходить на цифрове мовлення. Хочу наголосити, що це не те цифрове мовлення, яким займається Нацрада. Ми впроваджуємо наземне цифрове мовлення, а не кабельне. На жаль, компанія не зробила висновків. Зараз вона переводить на цифру нові райони, і на неї знову скаржаться. Тому ми призначили перевірку», - прокоментував рішення в. о. голови Нацради Андрій Мирошніченко.

 

Позапланова перевірка провайдера має встановити дотримання норм технічної якості поширюваних програм і відповідність законодавчим вимогам укладання і дотримання договорів.

 

Крім того, Нацрада відмовилася вносити зміни до ліцензії провайдера програмної послуги ЗАТ «Воля кабель». Компанія хотіла збільшити потужність до 792 каналів. Члени Нацради аргументували відмову тим, що, збільшивши потужність, «Воля» не зможе надавати якісні послуги. Так само регуляторний орган відмовив іще декільком регіональним провайдерам у збільшенні потужності їхніх мереж.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23070
Читайте також
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
falkor
5296 дн. тому
Воля это шакалы регулярно обваровывающие граждан. У них с каждым годом услуги становятся все дороже , а качество все ниже. Теперь за доп. ip адреса взымают плату практически равную новому подключению. причем без предупреждения граждан. Когда наконец законы будут работать в защиту обычного гражданина Украины и защитят его от подобного рода машенников.
Pofig
5397 дн. тому
Воля могла бы оставить в аналоговом формате 2-3 программы для малообеспеченных граждан, пенсионеров, которые имеют старые телевизоры без возможности подключить цифровой декодер. Таких людей немало.Похоже, что погоня за сверхпприбылью затмила разум Воле и закрыла глаза на реальность жизни. Очень жаль. Я лично перешел на спутник и эфир.
2 Маргарита
5397 дн. тому
Кроме многолетних пропагандистский слов по поводу ВОЛИ что-то от себя добавить можете ? Или мозги Вам промыли настолько, что ничего кроме одного и того же не можете сказать ? Мне вас жаль.
Маргарита
5397 дн. тому
Воля - это ужас какой-то.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду