На каналі «Гамма» стартує музично-розважальний проект «Купаж»

1 Вересня 2008
14991
1 Вересня 2008
16:50

На каналі «Гамма» стартує музично-розважальний проект «Купаж»

14991
На каналі «Гамма» стартує музично-розважальний проект «Купаж»
6 вересня о 20.45 на цифровому телеканалі «Гамма» відбудеться прем’єра музично-розважальної програми «Купаж».
 
Як повідомляє прес-служба каналу, у проекті розповідатиметься про еволюцію відомих українських і зарубіжних музичних композицій другої половини ХХ – початку ХХІ ст.
 
«Глядач побачить історію створення музичної композиції та її трансформування протягом всього часу до теперішніх днів. На шанувальників якісної музики чекає знайомство з авторами оригінальної композиції та з музикантами, які їх аранжували, надали їм більш сучасне звучання чи запропонували своє бачення «класики».  В програмі буде багато музики, цікавих фактів з історії «музичних зірок» та інтерв’ю із сучасними виконавцями», - характеризують зміст програми автори повідомлення. Програма виходитиме щосуботи о 20.45.
 
«Гамма» - цифровий ефірний телеканал із розважально-інформаційним наповненням.Власне телевізійне виробництво становить 80%. Канал транслюється на 64-му ТВК (частота 818 МГц) в цифровому форматі DVB-T у Києві та прилеглих до нього районах, а також у кабельних мережах міста Києва. Ліцензія на мовлення серія НР № 0152-м видана Національною Радою України з питань телебачення і радіомовлення 20 квітня 2006 року. 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14991
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Golda
5740 дн. тому
"Боже, це ще звідки взялося?! Шо воно за канал "Гамма"?!" - канал - який знає, що потрібно досвідченому глядачеві. :-)
Эгус Кабулус
5740 дн. тому
Кроме эфирного вещания в DVB-T, канал "Гамма" транслируется в кабельных сетях Киева, а именно: «Информационные технологи» - базовый цифровой пакет «Украинский центр персональной связи» - пакет «Социальный» «Киевские интерактивные технологи» - базовый пакет «Киевтелесервис» - базовый пакет «УкрТелеБуд» – базовый пакет «Вика-ТВ"» – базовый пакет В пакетах контент-провайдеров «Дата-центр»(ТВ-Холл «Вай-Макс») и "КОЛО.ТБ" (компания "Космонова"). Также, канал «Гамма» представлен в пакете «Познавательный» ООО «Максимум ТВ».
Lo
5740 дн. тому
Києвський телеканал, який іде у цифровому ефірі DVB-T
Рома
5740 дн. тому
Боже, це ще звідки взялося?! Шо воно за канал "Гамма"?!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду