СМЕ здійснить приватне розміщення кредитних нот на 200 млн євро

23 Вересня 2009
20492
23 Вересня 2009
11:16

СМЕ здійснить приватне розміщення кредитних нот на 200 млн євро

20492
СМЕ здійснить приватне розміщення кредитних нот на 200 млн євро

Корпорація Central European Media Enterprises (СМЕ) - власник українських телеканалів «1+1», ТЕТ та «Кіно» - планує випустили кредитні ноти на загальну суму близько 200 млн євро. У доларовому еквіваленті ця сума становить майже 295,8 млн. Про це корпорація повідомила офіційним релізом.

 

Випуск векселів матиме ті ж параметри, що й папери, випущені корпорацією 17 вересня 2009 року. Термін їхнього погашення - 2016 рік.

 

Продаж цінних паперів компанія планує розпочати вже незабаром. Прибутки  використають на погашення попередніх випусків на суму 181,8 млн євро та для загальних корпоративних цілей.

 

Ці кредитні ноти не будуть зареєстровані відповідно до американського законодавства, тому, імовірно, не продаватимуться в США. Те ж саме стосується Великої Британії та інших країн-членів Європейської економічної зони.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20492
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду