«Главред-медіа» віддав СМЕ регіональні телеканали «Жиса» і «Тор»

28 Січня 2009
21642
28 Січня 2009
19:32

«Главред-медіа» віддав СМЕ регіональні телеканали «Жиса» і «Тор»

21642
«Главред-медіа» віддав СМЕ регіональні телеканали «Жиса» і «Тор»
На засіданні Національної ради з питань телебачення і радіомовлення 28 січня телекомпанії «Жиса» (Крим) та «Тор» (Слов’янськ) переоформили свої ліцензії на мовлення в частині власності.
 
Зі складу власників ТРК «Жиса» вийшов холдинг «Главред-медіа» (було: ТОВ «Главред-медіа» - 39,6%; «СМЕ Медіа Ентерпрайзиз Б.В.», Нідерланди – 60, 39%; стали - «СМЕ Медіа Ентерпразиз Б.В.», Нідерланди – 100%).
 
Аналогічні зміни відбулися і в структурі власності ТРК «Тор». Власниками компанії були: Оськін О. – 0,1%; ТОВ «Главред-медіа» - 39,5%; «СМЕ Медіа Ентерпразиз Б.В.», Нідерланди – 60, 39%. Стали: «СМЕ Медіа Ентерпрайзиз Б.В.», Нідерланди – 99,9%; ТОВ «Медіа Сервісез Україна», м. Київ – 0,1%.
 
Очевидно, зміни відбулися у рамках угоди між Central European Media Enterprises та холдингом «Главред-медіа» щодо викупу 100% каналу «Кіно» (ТОВ «Гравіс-Кіно»).
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21642
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду