На каналі ТВі стартували новини

4 Грудня 2008
22204
4 Грудня 2008
15:30

На каналі ТВі стартували новини

22204
На каналі ТВі стартували новини
Цього тижня на телеканалі ТВі стартувала інформаційна програма «Сьогодні». Програма виходить о 21.00, її ведуть у парі Андрій Макаренко та Катерина Нестеренко.
 
Середній рейтинг програми у перші три дні виходу – 0,01%, частка – 0,02%. Природно, що у містах із населенням менш ніж 50 тисяч канал має майже нульові показники, тоді як у містах «50 тисяч+» показники вищі: рейтинг 0,02%, частка 0,05%.
 
Середні показники телеканалу ТВі за минулий тиждень – рейтинг 0,02% і частка 0,12% (аудиторія 18+, загальнонаціональна панель GFK Ukraine); у містах «50 тисяч+» - рейтинг 0,04, частка 0,27%. Таким чином, новини поки що мають показники, нижчі за середні цифри каналу.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22204
Читайте також
Коментарі
20
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
OMG
5337 дн. тому
Самый отстойный канал в мире! Совковые "фильмы", телемагазины, сериалы 90-х...
2владіс // 05.12.2008 00:38:13
5628 дн. тому
Скрипин замерз на низком старте...у каждой мышки кот бывает только один раз.)
Новости такое дерьмо, что их, видать сам Киселёв смотреть не может))
5628 дн. тому
Витаю всих. Видкрылы щэ одын канал для видмывання грошей. "Цэ пэрэмога" (В. А. Ющенко)
владіс
5629 дн. тому
А де ж Скрипін?
Олег
5629 дн. тому
Ну от і подивився. Теми принаймні куди пристойніші, ніж на "плюсах". А картинка із "зірковими" посмішками - то наживне, але наразі не таке вже й необхідне.
5629 дн. тому
Боже сколько злости, так нельзя!!! Вы, же журналисты и своих коллег так топчите! Мы, все делали ошибки и учились на них, теперь все забыли и стали проф ффессионалами
Гого
5629 дн. тому
А хто там редактори? Бо верстка відсутня в принципі, а тексти журналіств, "ето нечто". Про відео мовчу... може ще архів не купили.. Кисилев таки міф, його робили інші люди, негри, зараз це зрозуміло Замість, що б у Шустера "Работать хроникером", викинув би горе редакторів, дай сів бі сюжети редагувати Чи невміє?
Tigra
5629 дн. тому
Им надо взять Евгения Лауера на комментарии и серьезные криминальные обзоры, они вместе с Катей Нестеренко смотрелись бы на Ура! А так - нудота, куража нема!
Олег для редактор
5629 дн. тому
Ну ось і захотів на це подивитися через таку критику. Бо новини на ТБ взагалі дивитися припинив. Таке враження, що вони робляться наразі для психічно хворих людей. Особливо там, де підводки з технічної точки зору бездоганні. Це ж тільки додуматися треба до такого... Вбивства, смерті, "кохані" нерозігнані депутати, сюжети що вичавлюють сльозу а-ля герасим"юк... Порнуха, чорнуха, лайно та інша каналізаційна гидота. При чому сюжети всі такі масштабні і "актуальні", що аж страшно. Дійсно щось варте уваги можуть показати на 15-й або 20-й хвилині. Цікаво, ТВі туди ж? Чи може там здорові люди? Подивлюся.
так так
5629 дн. тому
Снова княжицкий {CENSORED}? А, как там гееенеееальный Портников? Для него люди муссор, а сам он .....
котик
5629 дн. тому
а кто это делает? Кто шеф редактор? кто эти люди?
АнгелА
5629 дн. тому
Ребята, это же тестовый режим. Да, это не новости, это всего лишь репетиция в эфире. Не хотите - не смотрите. А студия там будет ого-го. Уже через месяц. Так что нечего обс...рать других, на свои новости посмотрите.
редактор
5629 дн. тому
Та хіба це новини? Ведучі, наче нікоди в житті нічого не вели, жодної підводки самостійно не написали!! налякані, без суфлера взагалі нічого сказати не можуть. А якби це був прямий ефір - уявити важко.... Про підводки та верстку взалі мовчу - за яким принципом відбувається підбір інформаціії - не зрозуміло. Про студію - на рірі навіть УТ-1 не виходить...... Жах!!!!!!!!
5629 дн. тому
Огласите список творцов !
Валентин
5629 дн. тому
Речь не о Гусинском. Речь о мальчиках-подружках, которые приехали на канал. Много мата в речи, а дела мало...
лто
5629 дн. тому
Каким образом канал попал за пределы Киева?
5629 дн. тому
Гусинкий весьма условно москаль
Валентин
5629 дн. тому
Да, новостями, честно говоря, это не назовешь... Верстка выпусков ваще непонятная, студия - фуууу... Москали понты гоняли, а в итоге - пшик?!
Глядач
5629 дн. тому
Хіба це новини-жах якийсь???
Картяр
5629 дн. тому
Тасується одна й та сама колода... Андрій і Катерина - обидва були ведучими "Репортера" на "Новому".
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду