Микола Княжицький оформив ліцензію на канал ТВі

5 Березня 2008
30083
5 Березня 2008
17:14

Микола Княжицький оформив ліцензію на канал ТВі

30083
Микола Княжицький оформив ліцензію на канал ТВі
На засіданні 5 березня 2008 року Нацрада з питань телебачення і радіомовлення переоформила ліцензію ТРК «ТелеРадіоСвіт» Миколи Княжицького. До супутникової ліцензії, виданої у грудні 2004 року телеканалу «НБР» (Національний бізнес-ресурс»), було внесено низку суттєвих змін щодо власників, програмної концепції, а також ряду технічно-адміністративних параметрів. 
 
Відтепер ТРК «ТелеРадіоСвіт» мовитиме під лого ТВі. Це буде не бізнесовий, як планувався до виходу НБР, а інформаційно-розважальний канал. Родзинкою програмного наповнення каналу стануть популярні фільми, дубльовані українською мовою (зокрема, «Менти» і «17 миттєвостей весни»), а також українська музика (музичний редактор каналу – Олександр Пономарьов, його ж студія «З ранку до ночі» буде займатися дубляжем та перекладами для ТВі).
 
Гарантією програмного наповнення є те, що інвестор проекту – компанія «Айота», яка, за словами Миколи Княжицького, інвестувала $ 8 млн., є власником найбільшого анімаційного пакету студії «Союзмультфільм» та української мультиплікації, а також старих радянських фільмів.
 
Вже з нового року пан Княжицький пообіцяв Нацраді запустити виробництво власних серіалів – за його словами, понад 300 годин буде відзнято на новій студії телеканалу, що зараз будується.
 
Необхідність такої радикальної зміни програмної концепції каналу – з бізнес-мовлення на інформаційно-розважальне – Княжицький пояснив змінами на телеринку: «Поки ми проходили тестування, на ринку з’явився ще один мовник такого ж спрямування та ще й  із подібною назвою – УБР («Український бізнес-ресурс»). Відтак ми вирішили змінити і нішу, і назву. Бо  подібність назв вводить в оману глядача та не дозволяє нам розпочати ефективну промо-компанію».
 
Власником каналу ТВі, згідно з ліцензійними документами, є Микола Княжицький (100%). Раніше були – Княжицький Микола Леонідович (30%), ТОВ «МедіаДім» (70%). Головним інвестоом ТВі, як сказав в інтерв’ю «ТК» власник каналу, є російський бізнесмен Костянтин Кагаловський (колишній акціонер «ЮКОСа» та екс-представник Росії в МВФ).
 
Оператор телекомунікацій – «Поверхность – Супутникові комунікації», м. Київ; супутник Eutelsat W 4.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30083
Читайте також
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Имеющий
5902 дн. тому
Я могу прислать :) Напишите на мейл mt@mediakon.com.ua
5902 дн. тому
а где можно найти логотип ТВі?????
телiк
5902 дн. тому
А хто знае- супутник Eutelsat W 4 як приймати?
знаток
5903 дн. тому
на самом деле канал выходил и запускал его Михал Бронятовский. а потом Ройтерс потребовал кодировать сигнал и у них возникли проблемы
5903 дн. тому
Что-то я не помню, чтобы канал НБР выходил в эфир, а по закону если год не вещал - прощай лицензия. Или те самые 8 млн. помогли в решение вопроса???
anathema
5903 дн. тому
коли вже нашим телебаченням перестануть займатися запроданці?
Sirko
5903 дн. тому
ой, я вибачаюсь, це я хотів в іншу статтю - про вибори в Росіі
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду