Євген Кисельов: На ТВі буде година вечірньої інформації, аналітичний тижневик і програма документальних розслідувань

10 Червня 2008
8249
10 Червня 2008
18:32

Євген Кисельов: На ТВі буде година вечірньої інформації, аналітичний тижневик і програма документальних розслідувань

8249
Євген Кисельов: На ТВі буде година вечірньої інформації, аналітичний тижневик і програма документальних розслідувань
Головний редактор інформаційного мовлення каналу ТВі Євген Кисельов повідомив,  що у найближчих планах ТВі – година вечірньої інформації (новини + гостьова студія), тижнева аналітична програма, а також програма документальних розслідувань. Інтерес Кисельова до розслідувального формату підігріває зокрема й те, що найрезонансніші справи українського політикуму – приміром, такі як вбивство Геогргія Ґонґадзе чи отруєння Віктора Ющенка – так і залишаються без відповідей.  
 
Завітавши до редакції «Детектор медіа», пан Кисельов також висловив загальну оцінку політичної ситуації та стану журналістики, як в Україні, так і в Росії. Основною перевагою української політичної ситуації, на відміну від російської, Кисельов називає не якісну відмінність українських політків від російських, а кількість політичних групувань, які в Україні вимушені конкурувати одна з одною. Що ж до журналістики, Євген Кисельов вважає, що найвагоміше випробування для журналіста – дружба.
 
«Первое, что я всегда говорю: держись, с тобой будут дружить. Тебя будут разводить на дружбу. Сначала тебе дадут эксклюзивную информацию, но наступит день, когда у тебя попросят об одолжении.У меня нет «друзей» в украинской политике. И не будет. Они для меня как рыбки в аквариуме. А я будут с интересом их наблюдать», - сказав пан Кисельов.
 

Інтерв’ю з Євгеном Кисельовим читайте на «ТК» найближчими днями.
 
«Детектор медіа»
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8249
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
отклик
5800 дн. тому
думал, да купили Савика.
5800 дн. тому
сьогодні дзвонила йому за коментарем і була мега-здивована) чомусь уявляла цю людину більш приземленою... з нетерпінням чекаю на інтерв"ю!
эхо
5800 дн. тому
Угу... Савик тоже думал, что будет "за рыбками" наблюдать
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду