Богдан Кутєпов вестиме щотижневу програму на ТВі

5 Серпня 2008
16882
5 Серпня 2008
13:13

Богдан Кутєпов вестиме щотижневу програму на ТВі

16882
Богдан Кутєпов вестиме щотижневу програму на ТВі
Богдан Кутєпов, колишній ведучий програми журналістських розслідувань «За Вікнами» телеканалу СТБ, вестиме программу на телеканалі ТВі. Робоча назва 45-хвилинного проекту – «Знак оклику».
 
Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердив генеральний директор телеканалу ТВі Микола Княжицький. За його словами, значну частину проекту становитимуть журналістські розслідування; за форматом проект буде найближчий до програми «Максимум», яку виробляє російський телеканал НТВ, «але не жовтого, а соціального спрямування».
 
Програму, яка виходитиме щосуботи, планують запустити у жовтні. За словами Богдана Кутєпова, його контракт із ТВі підписано 1 серпня. Згідно з умовами договору, він буде ведучим і керівником проекту. Раніше, за інформацією «ТК», це місце пропонували ведучому й автору «Агентів впливу» Артемові Шевченку, але він вирішив залишитися на «Інтері».
 
«Це буде програма, що об’єднує елементи всіх програм вікендівської сітки каналу НТВ: "Професія – репортер", "Максимум", "Ты не поверишь!", "Намедни", "Портрет", "Чистосердечное признание". Тобто там буде політичний сюжет, обов’язково історичний, соціальний, журналістське розслідування, культура і гламур», – розповів «Детектор медіа» Богдан. За його словами, на його бажання працювати на ТВі вплинули, по-перше, незалежність каналу від українських політиків та капіталу (нагадаємо, інвесторами ТВі є російські бізнесмени-вигнанці Володимир Гусинський і Костянтин Кагаловський), по-друге, можливість повчитись у «людини-глиби» Євгена Кисельова. Зараз триває формування команди, і, за інформацією джерел «ТК», разом із Богданом Кутєповим на ТВі може перейти частина журналістів «За Вікнами» СТБ. Нагадаємо, у липні ведучого «За Вікнами» було звільнено за прогул без поважних причин після того, як він не прийняв пропозицію звільнитися за власним бажанням.
 
Також, за словами Миколи Княжицького, на каналі тривають кастинги ведучих новин і розмовних телепрограм. «У новинах передбачено суспільний, економічний і спортивний блоки, і кожен із них матиме свого ведучого. До того після новин у нас виходитиме 25-хвилинне інтерв’ю – "Актуальна розмова", куди запрошуватиметься ньюзмейкер дня номер один», – розповів Микола Княжицький. Нагадаємо, зараз на ТВі виходить лише одна розмовна програма власного виробництва – «Київський погляд» Віталія Портникова.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16882
Коментарі
13
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
согласен
5736 дн. тому
Це точно! Це знають всі, хто знає Колю, хто з ним працював. Зараз він справляє жалюгідне враження, з ним справді нема про що говорити, особливо про ТВ. Він профан і злодій!
наблюдатель
5736 дн. тому
Да разве пойдет нормальный человек работать к Коле Княжицкому, творческому импотенту с рождения. Такой же убогий и пойдет! Ведь если бы не талантливые люди за кадром, которые работали на него когда-то на СТБ, он бы ничего и не родил, а так ему повезло - поработал лицом некоторое время и решил, что он великий журналист. А на самом деле Коля - жалкое зрелище, с ним же не о чем поговорить. И его познания о телевидении - это воспоминания, как он когда-то был телеведущим и телеменеджером. Не понятно, куда смотрят эти господа из Америки, которые ему деньги дают! Ведь единственное, что он может, - это воровать. Этим он сейчас занимается! Думаю, бюджет ТВі за эти пару месяцев его руководства уже хорошо "похудел"...
Алена Литкевич
5741 дн. тому
Молодец парень, не остонавливается на одном месте, а двигается вперед, к чему-то новому, так держать, молодец. У тебя все получится)))
Христя
5743 дн. тому
Куди дивиться Микола Княжицький. Навiщо випускати цього та йому подібних "гондурасів" у ефір. Там сміття і так хватає...
мистер Пендергаст
5743 дн. тому
Вот из-за таких Кутеповых и не хочется включать телевизор. На СТБ ничего толкового не сделал, теперь будет всех учить, как жить на ТВі. Задолбали эти "блатники".
ой!
5743 дн. тому
ну й гидотна ж мармиза. невже на такий писок буде хтось дивитись в телику?
ASD
5744 дн. тому
"Максимум", "Ты не поверишь!"......... - а це шо, "культура" ілі же "гламур"? :)
Петро
5744 дн. тому
Эти программы -однодневки, которые растут на каналах,как грибы после дождя ничего людям не несут. Кричат о каких то рейтингах и популярности. Все это бред. На расследовательскую программу нужен опытный и солидный журналист а не пацан. Просто потом желание лишь одно -переключить канал.
Вася
5744 дн. тому
А что может расследовать человек, который, судя по интерфейсу не имел хотя бы мало-мальски жизненного опыта, а как бы сказали опытные журналюги -еще пороху не нюхал
Сема
5744 дн. тому
Габитус (обличчя) у Богдана Кутепова такий, що в самий раз дiзнатися, чим вiн сам займається у вільний від роботи час. А не лізти перебирати та й нюхати чужу білизну.Хітрюче обличчя легкого поводження.
капец
5744 дн. тому
Не пащекуй. Іди, розслідуй якусь погань.
закрий свого рота капец
5744 дн. тому
капец
5744 дн. тому
Йойки... ще одна тупоголова програма про те, як погано жити в Україні... Як же ви усі задовбали своїми пустологовими недоробленими "розслідуваннями"
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду