Канали RTVi та «Наше кіно» припинили продажі реклами в Україні

12 Січня 2009
9951
12 Січня 2009
15:52

Канали RTVi та «Наше кіно» припинили продажі реклами в Україні

9951
Канали RTVi та «Наше кіно» припинили продажі реклами в Україні
Телеканали RTVi та «Наше кино» закрили продажі реклами в Україні. Про це «Детектор медіа» повідомив Микола Княжицький, генеральний директор телеканалу ТВі. Також він вніс уточнення в інформацію, опубліковану «Детектор медіаю», щодо переходу телеканалу ТВі на обслуговування в з сейлз-хаусу «Сфера-ТВ» до Maxximum Advertising.
 
«Сфера-ТВ» продавала рекламний час телеканалів RТVІ і «Наше кіно», які ми представляємо в Україні, але не телеканалу ТВі. ТВі взагалі минулого року не продавався, тому говорити про перехід недоречно», - наголосив пан Княжицький
 
Те, що угоди про продаж реклами на RТVІ і «Наше кино» не пролонговано на 2009 рік, підтвердив «ТК» і Юрій Когутяк, партнер «Сфери-ТВ».
 
«Есть степень взаимной заинтересованности – она наверное была недостаточно высокой. Учитывая нынешнюю ситуацию на рынке, нашей задачей есть консолидация усилий вокруг ключевых каналов, с которыми мы работаем. А это «Украина» и «5 канал», - так прокоментував він причини не підписання угоди на обслуговування каналів RТVІ і «Наше кино» на наступний рік.
 
Вікторія Семененко, керівник і співвласниця Maxximum Advertising, також наголосила на низькому ступені зацікавленості агенції в залученні нових клієнтів.
 
«Когда мы только начинали вести переговоры, то речь шла обо всех каналах, а позже – только о ТВі. Мы особо и не настаивали, поскольку у нас клиентов и так много. Я так понимаю, эти каналы (RTVi i «Наше Кино», - «ТК») вообще в Украине продаваться не будут», - сказала Вікторія Семененко.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9951
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5585 дн. тому
НЕ ПРОДАЖІ А ПРОДАЖ -ВЧІТЬ УКРАЇНСЬКУ
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду