Російський A-One стане каналом хіп-хопу, український – року

18 Жовтня 2011
10013
18 Жовтня 2011
14:23

Російський A-One стане каналом хіп-хопу, український – року

10013
Російський A-One стане каналом хіп-хопу, український – року

20 жовтня о 22:00 російський музичний телеканал A-One змінить формат і стане хіп-хоп-каналом. Про це пише Lenta.ru.

 

При цьому російський A-One «залишиться вірним альтернативі, але це буде прогресивна, модна і життєрадісна альтернатива монотонному життю». Запуск каналу в новому форматі проходить під гаслом «Все буде хіп-хоп!».

 

Переформатування відбувається після того, як у вересні 2011 року генеральним продюсером A-One став Олександр Толмацький, який раніше продюсував хіп-хоп-виконавців Децла, «Легальный Бизнес» і «Bad B Альянс».

 

Ці зміни не торкнуться українського каналу A-One, у чому запевнив «Детектор медіа» директор каналу та керівник медіанапряму корпорації UBG (власник каналу) Артем Ткачов. «Щоправда, у нас акцент теж зміщується: A-One Ukraine буде каналом рок-музики», - додав він.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10013
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Пилип з конопель
4576 дн. тому
Дуже розумне рішення з боку менеджменту A-One Ukraine! Особливо, враховуючи те, що донедавна ще популярний канал Enter за останній час повільно, але впевнено виповз з рок-формату і переповз у безбарвний Hot Hits. Тобто, рок-ніша у вітчизняному телепросторі нині вільна, а святе місце пустим не буває. Хоч з іншої сторони, наш глядацький телеБолівар не винесе двох! Так що варто продюсерам A-One Ukraine не збиватися на рок-манівці, але й не захоплюватися аж надто мейнстрімом, а просто валити всякий добрий рок у цій дірі... як вже ми всі до неї втрапили, холєра ясная!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду