Зупиніть танці на сльозах!

25 Вересня 2008
55673
25 Вересня 2008
14:28

Зупиніть танці на сльозах!

55673
Відкритий лист редакції програм студії «1+1» щодо припинення шоу «Танцюю для тебе». Збирання підписів триває.
Зупиніть танці на сльозах!
На адресу «Детектор медіа» від редакторів та журналістів ТРК «Рівне 1» надійшов відкритий лист, адресований редакції програм студії «1+1». Автори листа висловлюють своє обурення реалізацією проекту «Танцюю для тебе» («1+1»).  Нагадаємо, «Танцями на сльозах» цю програму назвала автор видання «ПІК України» Наталка Позняк-Хоменко, чия колонка мала неабиякий резонанс, зокрема й на «ТК». Редакція «ТК» наголошує, що висловлена в листі позиція не є позицією нашого видання.  Нижче наводимо повний текст листа.
 
Відкритий лист до редакції програм студії «1+1» від редакторів та журналістів телекомпаній України
 
Шановна редакціє програм студії «1+1»! Шановні редактори, журналісти, ведучі! Шановні колеги! Друзі!
 
Ми, ваші колеги з інших телекомпаній України, як ніхто розуміємо жорсткі правила телевізійного ринку, які диктує нам сьогодення. Виконуючи свою щоденну роботу, нам усім (покладімо руку на серце) – кому частіше, кому рідше – доводиться іти на компроміс із власними життєвими принципами, а іноді, на жаль, і совістю. Багатьом із нас, передусім регіональним телекомпаніям, час від часу доводиться робити оплачувані сюжети й ефіри з людьми, які не заслуговують на повагу і довіру – для того щоб елементарно виживати, щоб за отримані кошти робити ще й потрібний і цікавий людям продукт. Ми добре усвідомлюємо жорсткі закони ринку і водночас високі стандарти журналістики. Тому щодня усі наші сили покладено на те, щоб знайти золоту середину, не втративши ані рекламодавця, ані глядача.
 
Студія «1+1» для більшості з нас до сьогодні була зразком високих стандартів журналістики і телевізійного продукту; еталоном, до якого необхідно прагнути; авторитетом, до якого потрібно рости. Саме тому вихід у телепростір шоу «Танцюю для тебе» став для нас не просто розчаруванням, а справжнім шоком. Попри життєву необхідність кожного телеканалу втілювати нові рейтингові проекти, щоб залучати аудиторію і рекламодавців, вважаємо вкрай цинічним і неприпустимим робити шоу на людському, особливо дитячому, горі і сльозах, на питаннях життя і смерті, здоров’я і каліцтва. Вважаємо ницими маніпуляції найщирішими людськими почуттями як героїв програми, так і глядачів. Вважаємо нелюдяними саму ідею і формат шоу «Танцюю для тебе». Просимо вас прислухатися до думки ваших колег, ваших глядачів, які залишають обурені відгуки на форумі сайту «Танцюю для тебе», а насамперед – до власної совісті і припинити трансляцію цього нелюдяного проекту, принаймні в нинішньому форматі.
 
Переконані, що маючи щире бажання допомогти обездоленим людям, свій професіоналізм, досвід і ресурси ви спроможні вкласти в інший, дієвий, а головне – людяний проект. Впевнені, що така програма лише збільшить аудиторію і підвищить рейтинги телеканалу, а на вашій душі не лежатиме каменем повільне убивство людей та їхніх надій. Щиро віримо у ваше розуміння і вашу совість. Віримо у вас!
 
Із вірою в добро,
 
1.      Горошко Світлана, ТРК „Рівне 1”, шеф-редактор служби новин
2.      Броновицька Руслана, ТРК „Рівне 1”, редактор відділу інформаційних програм
3.      Сирота Світлана, ТРК „Рівне 1”, кореспондент, ведуча
4.      Олександр Мрозович, ТРК „Рівне 1”, кореспондент
5.      Олена Чернуха, « ICTV », власний корреспондент
6.      Віталій Гудилко, оператор ТРК «Рівне 1»
7.      Павло Шамшин, ТРК „Рівне 1”, кореспондент
8.      Дмитро Леонтіюк, ТРК „Рівне 1”, кореспондент
9.      Олександр Білик, „КП медіа”, журналіст
10. Наталія Кушнірук, комунікаційна група „ ESG ”, кореспондент
11. Юлія Приходько, ТРК „Рудана” (м.Кривий Ріг), редактор відділу інформаційних програм
12. Ірина Синіна, ТК „Новий канал”, літературний редактор теленовин
 
Шановні колеги!
Усіх небайдужих, хто підтримує наше звернення, просимо надсилати листи із текстом: «Підтримую!» та обов’язково вказавши ім.’я, прізвище, місце роботи і посаду на адресу: ssweet2007@ukr.net. Голоси з неповними даними (без імені, прізвища або місця роботи) не братимуться до уваги.
 
УВАГА! Збирання підписів триватиме тільки до 30 вересня включно. 1 жовтня листа із зібраними підписами буде надіслано на електронну та поштову адреси студії «1+1». Друзі! Просимо усіх, хто матиме можливість розмістити цього листа на інтернет-порталах чи надати йому широкого розголосу в будь-який інший законний спосіб, зробити це. Хай наш голос буде почуто!
 
Від «ТК»: Збору підписів у коментарях до цього листа немає!
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
55673
Читайте також
12.11.2008 10:26
Сергій Грабовський
, для «Детектор медіа»
31 468
13.10.2008 15:06
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
15 911
08.10.2008 14:48
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
28 081
22.09.2008 12:49
Наталка Позняк-Хоменко, «ПіК України»
50 032
Коментарі
66
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5600 дн. тому
Смішно! Страшно! Самій хочеться плакати. Скажіть, чи багато каналів створюють проект, який направлений на рекламу допомоги?! Звісно, що канал з цього має такий собі чималий зиск, але!!! - переглянувши одну-дві програми, починаєш задумуватись не про своє я, а про тих, хто потребує.....уваги(!) в першу чергу. Ці люди потребують допомоги, і якщо держава самостійно не в стані "побачити" їх, вважаю гідним прикладом демонструвати проекти, які націлені на ВИРІШЕННЯ проблем, нехай навіть не усіх, а кількох окремих випадків. Іздєватєльськоє понятіє, як писали вище - знаєте, в народі кажуть: "кожен судить сам по собі". Так от, думаю що "плюси" в стані допомогти усім учасникам програми, і мабуть допомогли, але залишити це "неопублікованим" для мас не можна. ПОТРІБНО транслювати благодійність, навіть піарити її. Бо таким чином ми хоч якось порушуємо - зрушуємо з місця проблему, звертаємо увагу не лише свою, але привертаємо до участі інших.
Вася
5640 дн. тому
Я в шоці, в с...ці і взагалі не можу прийти до тями після такої заяви... Відтепер знатиму, що кожну благодійну акцію знайдеться кому обгавкати. Так, я погоджуюся з тим, що благодійність має бути тихою і цнотливою... Але вона може бути і гучною та показною. Тепер скажіть, що краще - будь-яка благодійність чи її відсутність взагалі? Запитайте у страждущих!!! Який би там не був проект, а до людських сердець достукались. Хто і коли б дізнався про танцюючу (і досить непогано) матір-героїню Ірину Бочай? Може ви славні базіки з ТРК "Рівне1" про неї розповідатимете? Ваш відкритий лист - це лише спроба, як зараз модно кажуть, "запіаритись". Запіарились ви шановні по самі вуха.
5668 дн. тому
У людей, затеявших это издевательство над понятием "помочь ближнему" извращенное и гипертрофированное чувство тщеславия. Они, наверное, и маме своей родной не помгут без возможности прорекламировать это на всю страну. Это яркий пример цинизма и духовного убожества. Но им Вы это не обьясните никак, в них не вмещается... До "для лІта" Щановний "діяч" таку свою совість запхніть собі самі знаєте куди. І не треба нікому тут звітувати, і так все всім видно, що ви за "благодєятєль".. А Ви, коли милостиню даєте біля церкви, наприклад, , не просите рециріента зтанцювати дла "пана" і не знімаєте це на відео?
5676 дн. тому
банальная спекуляция на эмоциях зрителей на куй (вар.- на кол) спекулянтов!!! помогите сирым и убогим без выпендрежа и будет вам свет
5676 дн. тому
банальная спекуляция на эмоциях зрителей на куй (вар.- на кол) спекулянтов!!! помогите сирым и убогим без выпендрежа и будет вам свет
5684 дн. тому
Интересно, а какая реакция 1+1 на письмо? Как его передавали? Кто принял?
J
5685 дн. тому
цікаве, напевно, шоу, раз викликало такий резонанс. треба буде глянути
для лІта
5685 дн. тому
а ви бажаєте, щоб вам прозвітували? перепрошую, ви мені ніхто, я перед вами зобов"язань жодних не маю, а мої зобов"язання перед власною совістю вас не стосуються.
лІто
5685 дн. тому
І, все-таки, ні один критикан проекту не написав, а чим він особисто допоміг хоча б одній такій людині. У всіх приступ ненависті до всього.
маничка величия
5685 дн. тому
конечно, токо после этого открытого листа , и после того как хтось открыл рот - канал решил отстегнуть 12 штук... а до этого такого в сценарии не было..... ))
Аха
5686 дн. тому
Целых 12 тыщ, ды еще с половиной, да еще не каких-то жалких ойро, гривен! Вот это да!!! Как я люблю, когда мне затыкают рот... Значит, не зря открывала! ;)
for Chicane
5686 дн. тому
ну да. 12 500 - это мега-круто, никто и не говорит. просто слабо найти такого человека - и подарить ему машину, без всей этой жлобской мутоты
Chicane to AXA...
5686 дн. тому
Плюсы в частности подарили выбывшему участнику 12.500 гривен, а вдобавок еще появился споснсор, который подарил машину выбывшему участнику -- если вы не смотрите программу так и нехрен комментировать на тему того предмета в котором не шарите.
Аха...
5686 дн. тому
Ну конечно, люди, которые зарабатывают на несчастных значительно сердобольнее тех, кто ничего для них не делает!!! :)) А что сделали для инвалидов плюсы? Отказались в их пользу от доходов от рекламы? Или отдадут все собранное непосильным трудом из кошельков зрителей? А сотрудники - они делают этот проект бесплатно? Не смешите мои тапки, благодетели!
for last
5686 дн. тому
особисто я обійдуся без доказів того, що ще хтось виявився {CENSORED}. мені для цього "прозрєнія" такий проект не потрібний точно.
for for Rox
5686 дн. тому
И поэтому эта программа тоже должна быть, что бы люди знали, что многократная олимпийская чемпионка Клочкова - черствый человек, который считает себя выше других простых людей и не может спуститься с пьедестала ни при каких условиях. И не она одна такая. Есть еще "звезда-звездецкая" Горбачева...надеюсь, ей такое отношение к партнеру и его проблеме в жизни аукнется.
for Rox
5686 дн. тому
слухайте, Рокс, не дай Бог, щоб з вашими рідними таке сталося, і щоб витрачаючи великі бабки на промо, команду та шмотки танцювальні вас віднайшли будь-які телевізійні боси, і безгрошів"я вас примусило блазнювати на паркеті. а потім хтось подібний до яни клочкової сказав би: я йшла на це шоу навчитися танцювати. в мене поганий партнер та тренер, через них я програла. і жодного слова підтримки не вимовила до ваших рідних. красива картинка, правда? вчить добру і дуже допомагає.
ROX
5687 дн. тому
Цей лист - повний маразм! Я переконанна, що завдяки цій передачі, кожен з учасників зможе втілити свою мрію в життя. Бо світ, як кажуть, не без добрих людей!!! І треба дякувати Богу, що цим людям випала нагода розказати про свою біду. Скільки інвалідів і знедолених сидять по своїх хатах-норах і нікому до них нема діла! І кому, як не телевізійникам, це розуміти і знати! Я дивуюсь....
Chicane
5687 дн. тому
Если бы не "танцы" об этих людях вообще бы не узнали. В программе предполагается помагать, по возможности, каждому участнику, -- но одно уже внимание к проблеме , зачастую, - это уже помощь тем людям, за которых принимают участие танцующие. Мы за частую игнорируем помощь таким людям, а плюсы, практически каждый месяц помогают и детскому дому и откликаются на просьбы о помощи коллег -- не смотря на то, что это уже не единая команда, как было когда то - все равно коллектив в большинстве остался сплоченный. Как могут писать о невозможности показа проекта на канале люди, которые ни одного в проекта в помощь инвалидам не сделали. Что его сделала Кушнирук с ЕСГ? или Сынина с Нового? Идите в сад, дамы и господа, потому что внимание к проблемме - один из ключевых способов ее решения, в любой форме - хоть в игровой, в развлекательной и тд.
Зоя Загородня
5687 дн. тому
Розумію, що подібними зверненнями політику держави не зміниш, чи її відсутність. Але згодна з авторами звернення й Наталкою. До того ж, крім аморальності й блюзнірства, які несуть подібні "шоу", засмічування національного інформаційного простору, це є одним із проявів ціленаправленої інформаційно-ідеологічної війни проти української культури й духовності. Бенкет під час чуми.
Добрая
5687 дн. тому
А тем, кто пишет "відкриті листи", хочется пожелать - просто делать добрые дела, а не марать бумагу.
Добрая
5687 дн. тому
Если есть хоть капля вероятности, что этим людям помогут - шоу должно быть!
Олеся
5687 дн. тому
Шановні, а чи не здається Вам, що телебачення, як шоу-бізнес і, навіть, журналістика взагалі штуки цинічні? Про що тут мова? І чому листа пишете на 1+1?
5688 дн. тому
злобные завистники, ха-ха-ха
5688 дн. тому
Все козлы, кароче, да? ПосмОтрите, плюсы этого так не оставят. Они же объявили, что ищут спонсора для Кости. Как думаешь, на фига это говорят в прямом эфире? на плюсах есть светлые головы.
Наталка Позняк-Хоменко
5688 дн. тому
Цинізм цієї програми не в тому, що із трагедії роблять шоу, і навіть не в тому, що хтось на цьому гріє руки, а в тому, що під маскою, як здійснюються мрії, нам показують процес, як ці мрії планомірно розбиваються. При чому - руками глядачів, які таки вирішать голосувати за одну із пар. Так, ті, хто погоджувався на участь у цьому шоу, знали, на що йдуть, однак вони всі сподівалися виграти. А після сьогоднішнього ефіру, коли відстріл почався, по-моєму, в багатьох учасників спадуть рожеві окуляри. Першим випало бути Кості Слупку. Ми бачили очі його мами перед дуеллю, але ми не бачили її очей після її. Ми бачили його очі - він чоловік, тому звик не виставляти почуття на люди. Але одна мрія уже луснула, як мильна бульбашка, і 12,5 тисяч - "перший внесок на авто для мами" - це відверте знущання. І заклики до спонсорів підтримати Костю - порожня риторика - уже завтра більшість глядачів просто забуде про його існування. Show must go on. На черзі - Юля і Настя, а також доля сестри однієї та матері іншої. Обидві над усе люблять своїх рідних, але вже зараз можу припустити, що рано чи пізно і вони підуть з проекту. Сльози Насті ми вже бачили, і згадка про лікарів Лалєнкова та її 39 теж ні на що уже не може вплинути - хіба що на результат голосування. Чим стане для неї поразка в шоу, можна лише здогадуватися. Так само, як і для інших семи учасників. Але це теж уже нікого хвилювати не буде. Повторю думку, яку висловила в статті: допомогти знайти спонсора, розкрутити цю тему і здійснити мрію свого партнера найреальніше можуть ті, хто разом із ними танцював і хто давав клятву "зробити все, що в моїх силах для здійснення мрії". Та ж Яна Клочкова, яка зараз частіше світиться не в басейні, а на різних світських тусівках, яка знає багатьох товстосумів і "філантропів" особисто, має реальну змогу допомогти мамі Кості Слупка. Але це уже залежить виключно від особистого бажання і почуття честі кожної окремо взятої людини.
Ню-ню
5688 дн. тому
Ага, в аккурат в субботу - шквал позитивных откликов. Ну ниче, цыплят по осени считают. Дождемся рейтингов!
Андрій
5688 дн. тому
Шановні автори листа! Не здіймайте бучу там, де не здіймається. Ніхто учасників не заставлялв йти на це шоу. Кожен з них знав на що погоджується і під чим підписується у контракті. Тому не робіть з мухи слона там, дене робиться.
ЭРгОман
5689 дн. тому
Привет тебе, о Безникий. Признаю, чтобы на основании коротенького поста делать такие глубокие выводы, необходимо иметь определённый талант. Если вы, смотря шоу, надеетесь, что данного рода публичность участников поможет побороть какие-то (да хоть какие) социальные проблемы, то глубоко заблуждаетесь. У этого шоу иные цели и совершенно другая целевая аудитория. это всё, что следовало вынести из сего и предыдущего моего поста.
5689 дн. тому
ЭРгОман, Swee. Я не належу ні до яких відомих тільки вам "компаній". Я особисто допомагаю інвалідам творчої сфери (художники, вишивальниці і т. д.) в організації виставок їх робіт та ін. І знаю, як радіють вони любій публічності і допомозі. Мало того, вини самі просять і рекомендують про надання допомоги іншим інвалідам. А ви тут "роздули" цілу трагедію. А ви спитали учасників, які погодились на цей проект, чи приємно їм читати ваші ядовиті пасквілі. Язиком завжди легше... Перш, ніж давати оцінки, починайте з факту, кому ви конкретно і як допомогли. Чи вдався проект, чи ні ми не будемо знати, поки він не закінчиться. А кнопки пульту ви натискайте. Ніхто не примушує злобливих, зациклених і надмірно "розумних" дивитись цей проект.
степная
5689 дн. тому
У Шустера был эфир с параолимпийцами. Он натолкнул на мысль: а что, сама Параолимпиада - это тоже цинизм? Там же тоже в соревнованиях один победитель! Что вы тут пишете вообще? Какое осуждение? Не видела программу, а что танцуют инвалиды? Молодцы! Есть балет колясочников - очень красиво! Надо посмотреть это шоу.
5689 дн. тому
Боже, когда наконец мы перестанем быть местечковой страной и наши тупые "журналисты" научатся хоть немного видеть дальше собственного кармана? В этой программе открыли вам глаза на очевидные вещи. Либо мы становимся людьми и смотрим на вещи честно, либо продолжаем делать вид, что в Нью Васюках все хорошо, или плохо - кому что подходит. Эта программа не о тщеславии звездочек украинского бАмонда, не о юных проститутках, желающих лечь под любого продюсера, а о людях, которым не все равно. Она неудобная для тупого обывателя. А вдруг плюсы опять сделают революцию, как это было много лет назад, когда они ПЕРВЫМИ стали переводить сериалы на украинский и все - ВСЕ- плевались. Смотрите вперед, близорукие!
Пилип з конопель
5689 дн. тому
2 Буба - дурні піарівські зусилля показати чорне білим. І брехня - адже танцюють не на костурах! Не плутайте цей проект з конкурсом, наприклад "Місс на візку" - тут нема ніякого меседжу! Автори проекту - то шакали, що полюють на падаль. І дарма, що вони реалізували куплений проект - це не виправдання. Реальна допомога навіть всім 8 учасникам ("дзвонять, пишуть, пропонують, прийдуть спонсори") - це остаточний вирок сотням тисяч нещасних громадян України, які вже точно не потраплять до цієї програми, яким вже нема надії отримати допомогу у життєвій скурті, гроші на лікування, хату над головою, справедливість у суді - і так далі. Це показник моральної ницості керівників каналу (власне, хіба це тільки Плюси?), які чудово розуміють, що чинять (достатньо оприлюднити гонорари менеджерів проекту та зірок і порівняти їх із зарплатами учасників з народу). Програма насправді остаточно переконує, що справедливості у світі нема, і що знедолений ні від кого не отримає милосердя. Його доля лише в руках сліпого випадку - повезе - не повезе? І не плутайте із знаменитим фільмом - там було кіно, а тут - реальні люди і реальні трагедії - "...в студію!" Телебачення дичавіє з кожною годиною...
Буба
5689 дн. тому
Упс... Такой тираж моей заметки получился совершенно случайно) Прошу модератора или админа это исправить)) Спасибо.
Буба
5689 дн. тому
Проект замечательный. В первую очередь он направлен на формирование культуры общения с людьми, которые нуждаются в нашей поддержке и внимании. Как часто Вы общаетесь с инвалидами? Уверенна, что большинство людей делали это единично, а некоторые и вовсе не сталкивались. А знаете почему? Потому что мы не умеем общаться с людьми, не такими как мы, с людьми, которые в сотни раз сильнее нас, мужественне, мы не знаем о чем с ними разговаривать, что им говорить. Мы отворачиваемся от обезображенных и делаем вид, что не замечаем искалеченных... Почему? Пришло время избавляться от комплеков, пришло время открывать сердца навстречу тем, кто все эти годы находится за чертой нормального отношения, кто считается аутсайдером и вызывает смятение. Наше общество таких людей оградило от мира и каждый из нас отдаёт себе в этом отчет!!! Отсутствие культуры общения с такими людьми приводит общество к полной деморализация и собственно разложению любых ценностей, альтруистических порывов и стремлений. Произошло то, что должно было произойти и не удивительно, что письмо, которое разместили на этом сайте написано людьми из провинции. Я никоим образом не хочу Вас обидеть, уважаемые коллеги, но на лицо незрелое, провинциальное мышление, остро реагирующее на нововведения и какие либо перемены. Не надо циклиться на том, что на проекте кто-то зарабатывает. В конце концов, телеканал ведь не благотворительный фонд! И у его руля стоят бизнесмены, которые слишком много вложили в него и очень хорошо подумали, прежде чем запускать этот проект. "Спекуляцияей на чувствах" этот проект может назвать лишь меркантильный, недалёкий человек, который за прибылью канала не может рассмотреть главного месседжа, посылаемого его создателями. Смотрите на этих людей, гордитесь ими, переживайте за них, учитесь чувствовать по новому, ставьте себя на их место, делайте выводы и будте добрее! А смс-ки между прочим - никто и никого НЕ ЗАСТАВЛЯЕТ слать. Это исключительно дело каждого. Потому как отправляя эту смс - Вы не сделаете богаче канал, но сделаете богаче себя... глубже и душевнее.
Буба
5689 дн. тому
Проект замечательный. В первую очередь он направлен на формирование культуры общения с людьми, которые нуждаются в нашей поддержке и внимании. Как часто Вы общаетесь с инвалидами? Уверенна, что большинство людей делали это единично, а некоторые и вовсе не сталкивались. А знаете почему? Потому что мы не умеем общаться с людьми, не такими как мы, с людьми, которые в сотни раз сильнее нас, мужественне, мы не знаем о чем с ними разговаривать, что им говорить. Мы отворачиваемся от обезображенных и делаем вид, что не замечаем искалеченных... Почему? Пришло время избавляться от комплеков, пришло время открывать сердца навстречу тем, кто все эти годы находится за чертой нормального отношения, кто считается аутсайдером и вызывает смятение. Наше общество таких людей оградило от мира и каждый из нас отдаёт себе в этом отчет!!! Отсутствие культуры общения с такими людьми приводит общество к полной деморализация и собственно разложению любых ценностей, альтруистических порывов и стремлений. Произошло то, что должно было произойти и не удивительно, что письмо, которое разместили на этом сайте написано людьми из провинции. Я никоим образом не хочу Вас обидеть, уважаемые коллеги, но на лицо незрелое, провинциальное мышление, остро реагирующее на нововведения и какие либо перемены. Не надо циклиться на том, что на проекте кто-то зарабатывает. В конце концов, телеканал ведь не благотворительный фонд! И у его руля стоят бизнесмены, которые слишком много вложили в него и очень хорошо подумали, прежде чем запускать этот проект. "Спекуляцияей на чувствах" этот проект может назвать лишь меркантильный, недалёкий человек, который за прибылью канала не может рассмотреть главного месседжа, посылаемого его создателями. Смотрите на этих людей, гордитесь ими, переживайте за них, учитесь чувствовать по новому, ставьте себя на их место, делайте выводы и будте добрее! А смс-ки между прочим - никто и никого НЕ ЗАСТАВЛЯЕТ слать. Это исключительно дело каждого. Потому как отправляя эту смс - Вы не сделаете богаче канал, но сделаете богаче себя... глубже и душевнее.
ЭРгОман
5689 дн. тому
re: лito Заколачивать бабки на чужом горе, значит, для тебя не позорно? А открыто выразить своё мнение позорно? Процесс оболванивания набирает ход
Sweet
5690 дн. тому
2 літо: По-моему, Вам никто ничего не навязывает. Вы случайно не из рабочей группы этого "бухенвальдского проекта"? Не хотите - не поддерживайте. Я лично согласна. Среди моих знакомых нет ни одного человека, кто бы остался равнодушным. Зарабытавать деньги на человеческом горе и вправду низко.
лІто
5690 дн. тому
Позорний "лист плачу" працівників ТРК „Рівне 1". Не потрібно нав"язувати свою особисту думку на базі відгуків небагаточилельних глядачів. Це не коректно перш за все по відношенню до ваших колег. Ви б спочатку конкретно про свою допомогу (іншу від цього проекту) написали, а тоді б коментували. Здається, що піар робить собі якась маловідома студія. А то навіщо писати відкритий лист, що не було можливості виказати свою думку студії "1+1" іншим способом& Ви звичайна "жовта преса". От виконайте бажання хоча б одного з учасників названих вами "Танців на сльозах", тоді й пишіть відкритий лист. Як звичайній людині, мені соромно за вас.
1//
5690 дн. тому
za 2 dni 12 pidpysiv nikomu nevidomyh ljudej/ nt pozortesja! vidkluchtesja. bo ryzykuete ne tilky staty pos*mihovyskom a j zalyshytys nym(((
YaYa
5690 дн. тому
Подібне кіно вже зняв у 1969 році Сідней Поллак ("Загнанных лршадей пристреливают, не так ли?") ыз Джейн Фондою у головній ролі. Але я щиро сподіваюсь, що у "плюсовському" шоу фінал буде значно кращим, ніж у згаданному фільмі
Злюка Ситуативная
5690 дн. тому
У меня есть идея сценария для фильма. Плюсы вдохновили! Значицца, так. Концлагерь. Надзиратели предлагают самым смазливым заключенным принять участие в танцевальном конкурсе. Победитель получит жизнь и дополнительный пайок. Всех остальных - в газовую камеру вне очереди. Голосовать предлагают жюри из надзирателей и заключенным. За каждый голос у последних урезается пайка баланды. Начинаются разнообразные психологические коллизии и перипетии, многие из самих зеков оказываются сволочами, в то время как палачи обретают человеческое лицо. Их обучили гуманизьму! Концовок два варианта. Голливудский - за проигравших вступаются совестливые надзиратели. Их убивают, остальные живы, со слезами на глазах делят баланду. Каждый получает по большой пайке! Потом всех освобождают. Все находят место в жизни и мыслят позитивно. Европейский - гора трупов из проигравших и надзирателей. Остальные постигли экзистенциальные глубины. Всех освобождают. Но многие надломлены и теряются в реальной жизни.
Посміялися!
5690 дн. тому
2 Пелевин А ще почати їздити з лівим кермом, як в Англії, писати зверху вниз та зправа наліво, як в Японії... А от відмовитися від сала та свинини, як в мусульманських країнах, не вдасться!
Пелевин
5690 дн. тому
а я предлагаю начать сбор подписей, чтобы вообще все телевиденье закрыть как в Бирме, и легализировать драп и девушек - как в Голландии.
Shlomo
5690 дн. тому
2 123-Согласен, всегда ищут тех, "хто зъив мое мясо", блин. Был Роднянский, так мурло мычало- так это же евреи из Дюссельдорфа наше ридне телебачення захватили. Теперь во всем виноваты румыны.Пишите письма СМЕ- может они найдут витчизняних, но не крадущих.Докаленки, ткаченки, бектурсуновы тем и прославились, что соревновались, и соревнуются, кто сколько бабла унесет.Задолбали блин, то год назад кричали-давайте сюда иностранных менеджеров,от своих житья уже нет, то теперь им не надо.Я понимаю конечно, у каждого свой интерес есть, а как же иначе.))
lieutenant Kelly
5691 дн. тому
Штабы каналов-"грандов" в пик рабочего дня залить напалмом (прихватить также пиарщиков, аффи лированных рекламистов и другую гастарбайтерскую гнусь)- чтоб никто не спасся, и начать с чистого листа
Ривиль
5691 дн. тому
Читаю ваши комментарии и удивляюсь.. Проект только начался, а уже столько разочарований.. Я есть прямой участник этого проекта. Когда мне предложили, была счастлива, что смогу вынести свою мечту на телевидение.В данный момент, руководствуюсь трезвостью ума. Мы все взрослые люди и должны понимать, что мы все ходим под Богом.От нас только нужны усилия и вера. А все остальное -не от нас зависит. На самом деле много вокруг нас страданий и горя. И беззразличия тоже много. Но жизнь на этом не останавливается! Это большой проект и во многих странах он стал популярен.Цель проекта-научить нас всех быть милосердными. Выставлено 8 судеб. А жителей в нашей стране намного больше. И если каждый примет хоть маленькое участие в какой то судьбе- это и есть милосердие. Сегодня от рака умирают сотни детей.И многие, к сожалению, от того, что родители вообще не могут найти денег на лечение. Вот такая печальная история.. Ни один человек не остался выброшенным за борт без оказания помощи.Представьте себе, пока вы тут ругаете, другие люди, звонят и предлагают реальную помощь. Для этого и создано это шоу. Легче всего недоумевать, но сложнее, реально помочь даже самым малым.. что есть у каждого- соучастием и поддержкой. Простите. С любовью, Ривиль.
123
5691 дн. тому
Мы как всегда ищем виноватых на стороне.(Во всем виноваты или америкосы, или русские, или румыны.На Интере тоже румыны засели?Или вам легче стало от того, что Безлюдная не румынка?Ткаченко сам что-то придумал? Формат "Такси" на Сити из серии неудачных заимствований с подачи Ткачика что-то дал?Все намного прозаичнее и никого не интересует успех проекта, тут главное на бюджете навариться.В СМЕ точно знают, что на бюджетах наваривались, знают кто и как.Скорее всего будут еще оргвыводы.
Andrey
5691 дн. тому
Люди, которые смотрят это телешоу, - такие же озверевшие создания как и те, кто его придумал.
По ту сторону экрана
5691 дн. тому
Игорь, Вы наверное знаете, что формат прошёл "с успехом" ТОЛЬКО В ТЕХ СТРАНАХ, где не видели "Танцы со звёздами". Там где были танцующие звезды "Байландо" с треском проваливалось. И это понятно.
Игорь
5691 дн. тому
данный формат не был придуман 1+1, это закупленный мексиканский формат "Байландо", который с большим успехом прошел во многих странах.
По ту сторону экрана
5691 дн. тому
Скорее всего, по законам жанра, в конце шоу произойдет чудо и мечты сбудутся у всех участников. Не в них дело. Речь в "чисто румынском цинизме" - нельзя сначала делать слезоточивый сюжет, трагедию, а потом "вжик - а теперь улыбаемся - мамбо!". В Украине это понимают, я просто уверен, даже те, кто делают шоу. Но они все подневольные, а вопрос ребром: или делаем вот ЭТО или двери открыты. Румыны этого не понимают. Аргумент один - а у нас афигенные рейтинги который сезон! То, что Украина (слава Богу) не Румыния, топ менеджерам плюсов не понять. И, кстати говоря, Ткаченко здесь не при чём. Сравните даты, когда он пришёл в руководство? А шоу готовили всё лето...А когда на канал зашёл господин Сырбу и начался кошмар во всём? Вот и весь сказ, откуда ноги растут. Есть надежда, что шоу обвалится в рейтингах и второго сезона просто не будет. Однозначно, воплощать мечты в жизнь нужно, но по другому. Как? Удивительно, как Аннушка до сих пор не учудила социально-танцевальное "контр-шоу" на Интере. Исправив все плюсовские ошибки можно сорвать куш.
Настя
5691 дн. тому
А чого звертаються до редакції програм студії «1+1» ? Чому не до генерального директора студії "1+1" пана А.Ткаченка? Деб вінне працював, там обов"язково щось цинічне має "заблищати" -на новому "Вікна Нагиєва" зі знущанням щодо України, на плюсах зі знущанням щодо знедолених людей.
Артем
5691 дн. тому
Для збору підписів використовуйте, будь ласка, сайт www.petition.org.ua
5691 дн. тому
По десятке миожно скинуться, если бы бои сделали между обожженным инвалидом и беременной многодетной матерью. Дать им финки в руки, раздеть догола и вперед. Вот это действенная помощь выжившему. Денег бы много получил свое горе поправить. Вся Украина бы смотрела.
домогосподиня
5691 дн. тому
мене й моїх дітей також дуже вразив цинізм програми. як Горбунов міг так урочисто проголосити: "...і тільки одна мрія збудеться!"?! зрештою, зважаючи на "закони ринку", редактори могли б переформулювати цю фразу на "...і завдяки нашому шоу бла-бла-бла одна мрія збудеться"... а те, як після щирих сліз про маму одна з конкурсанток за кілька секунд вже мусила почати виконання якогось вельми грайливого танцю, просто шокувало... схоже, й самі учасники не розуміють, куди влипли, адже в зверненні до глядачів голосувати за них навіть не "давлять на сльозу", а обіцяють ...краще танцювати... і сміх, і гріх...
Кулуар
5691 дн. тому
Сердобольный у нас народ, однако! Но создателям идеи программы нужно было обязательно предусмотреть психологическую помощь вылетившим участникам. Нельзя эксплуатируя человеческое горе, вот так бесстыдно зарабатывать рейтинг и деньги.
интересна
5691 дн. тому
вас что волнует - что бы шоу закрыли, или что бы помочь всем страждущим... если помочь хотите - инициируйте сбор денег. каждый по десятке скинеться - и людям помочь можно будет
Світлана Сирота
5691 дн. тому
До усіх, хто вважає вищенадрукований лист піаром ТРК "Рівне 1": це звернення було лише ініціативою частини нашого колективу. І все, вbкладене у ньому є нашим особистими баченням, яке, до слова, не збінається із думкою керівництва телекомпанії і не є офіційною позицією каналу. Нашою метою не є привласнення цієї ідеї, тим більше з метою реклами. Навпаки - ми намагаємося надати цьому зверненню широкого розголосу лише для того, щоб усі наші колеги, кому близька ця ідея, могли так само поставити свої підписи і назвати свої телекомпанії. Просто на момент надсилання листа на "ТК" під ним були підписи лише членів колективу ТРК "Рівне 1". Тепер там є підписи представників й інших каналів, власкорів. Тому не шукайте "чорного кота в темній кімнаті". Ставте власні підписи, поширюйте звернення на інших сайтах і про вас теж почують, якщо тільки ЦЕ вас цікавить у даному випадку.
Циник
5691 дн. тому
Действительно, посмотрим, как отреагируюют спонсоры на вылет первого участника, и его разбившиеся мечты. Лично у меня при всем цинизме не поднимается рука отослать смс: как выбирать между обгоревшей девочкой и многодетной матерью?
Олексій
5691 дн. тому
Чудовий проект! А цим з рівного, у яких у мізках усе рівно, я пропоную краще не підписи збирати, а гроші на допомогу одному з мрійників. А то УБОГЕ телебачення, з УБОГИМ керівництвом тявкає на мегасоціальний проект. Займіться своїми справами, рівняни, рівнюки, рівнючки!
равняйсь
5691 дн. тому
вот взяли б в Ривне и сделали - "інший, дієвий, а головне – людяний проект" - и было б все счастье... а письма писать - много ума не надо
нерівне
5691 дн. тому
А сенс у такому піарі? У Рівному канал Рівне-1 все одно всі дивляться, а поза Рівним - дивитися не можуть, бо нема.
Эксперт
5691 дн. тому
закрыть шоу - страждущих разогнать, ибо - у нас в стране процветание и благоденствие.... пусть дальше себе сидять тихонько и мечтают... а лучше - обратяться в Рівне 1 - они ббыстренько рекламу пустят и спонсоров найдут . P.S. кстати , про Ривне 1 до этого мало кто слышал - какая замечательная идея делать себе ПР на протесте против "шоу на людському, особливо дитячому, горі "
Лана
5691 дн. тому
Я думаю надо дождаться первого вылета и посмотреть, как спонсоры, менеценаты или кто другой отреагируют на одну несбывшуюся мечту. Если кто-то оплатит лечение или поможет в строительстве, купит машину и т.д., то цель достигнута - все участники проекта получат, что хотят. И все мечты сбудутся. Может их изначально отобрали так, что под каждого уже есть меценат или спонсор.
5691 дн. тому
ну, допустим, закроют шоу и что? получится, похоронят все мечты? миленько...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду