Визначений склад журі та пари учасників «Танцюю для тебе-2»

18 Лютого 2009
28599
18 Лютого 2009
18:46

Визначений склад журі та пари учасників «Танцюю для тебе-2»

28599
Визначений склад журі та пари учасників «Танцюю для тебе-2»
До складу журі проекту «Танцюю для тебе-2», що стартує на телеканалі «1+1» 28 лютого, увійшли Вероніка Григорович (суддя першого сезону програми), Амадор Лопес (хореограф пари, що перемогла у першому сезоні), керівник «Київ Модерн-балету» Раду Поклітару та ведуча «1+1» Ольга Герасим’юк. Про це повідомляє прес-служба «1+1».
 
Склад «зіркових» учасників проекту «Детектор медіа» вже наводила. Співачка Настя Каменських танцюватиме з Дмитром Дікусаром (хореограф Ольги Горбачової у першому сезоні «Танцюю для тебе»). Боксер В’ячеслав Узєлков – із Ксенією Горб (хореограф Олега Лісогора), ведуча «Світського життя» Катя Осадча – з Андрієм Крисем, співак Віктор Павлік – із Лізою Дружининою (партнеркою Олега Скрипки у «Танцях з зірками»). Василь Бондарчук танцюватиме з Оленою Шоптенко (хореограф Альони Вінницької), футболіст Андрій Гусін – з Антоніною Кравець (хореограф Дяді Жори), актриса Олеся Жураковська – з Олександром Майбенком (хореограф Дмитра Лалєнкова), ведуча Марічка Падалко – з Олександром Кочкіним (хореограф Джанго), олімпійська чемпіонка з вільної боротьби Ірина Мерлені – з Сергієм Костецьким (хореограф Яни Клочкової).
 
Програма транслюватиметься щосуботи з 20.00 до 23.10 протягом 9 тижнів. Нагадаємо, у цьому сезоні буде змінено  умови формату   Bailando por un Sueño, за яким знімається проект. Зірки танцюватимуть у парі з хореографами заради здійснення мрій талановитих дітей.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28599
Читайте також
13.10.2008 11:40
Борис Бахтєєв
, для «Детектор медіа»
15 815
08.10.2008 14:48
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
28 081
22.09.2008 12:49
Наталка Позняк-Хоменко, «ПіК України»
50 033
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5545 дн. тому
да, слабо было позвать Тимошенко и поставить в пару с Шуфричем? больше звезд в нашей стране нет! Что нам футболисты и какие-то зашибающие бабло певицы, совсем неинтересно, ну, прямо совсем...
maks
5546 дн. тому
опять на чужих проблемах хотят заравботать авторитет, не смотрели первый сезон не будет успеха и у второго. Да и смотреть та честно говоря будет не на что судя по составу участников, неужели у нас в стране мало талантов.
Герасимьюк форева
5546 дн. тому
Герасимьк всегда при том. Добазарилась с Ткачом о своем присутствии на канале в обмен на лояльность к ткачевскому беспределу. Оля давно продала душу за лояльность - сначала президенту, теперь - когда дни его в политике сочтены - румыно-бандитскому руководству канала, готовящемуся вместе с недавно пламенной нашисткой Герасимьюк, лечь под Юлю. Долгожительства тебе, Оля,ты учишь всех беспринципности и лицемерию!
для ляли
5546 дн. тому
Чапкис уже давно в нирване :)
ляля
5547 дн. тому
А где же Чапкис ?
leon
5547 дн. тому
при чём тут Герасимьюк?
Снег идет, а мы скирдуем или Танцы во время чумы
5547 дн. тому
Герасимьюк в жюри - это конечно... Корова на льду рассуждатымэ о танцах)))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду