«1+1» пропонує надсилати фото- та відео для «ТСН»

14 Липня 2008
26130
14 Липня 2008
11:19

«1+1» пропонує надсилати фото- та відео для «ТСН»

26130
«1+1» пропонує надсилати фото- та відео для «ТСН»
Телеканал «1+1» пропонує надсилати незвичайні фото та відео з резонансних подій для «ТСН» та сайту http://news.1plus1.ua. Про це йдеться на новинному порталі каналу.
 
Відповідно до умов використання цих матеріалів, автор надає телеканалу право публікувати матеріали (як в оригінальному вигляді, так і відредаговані), а також оприлюднювати ім’я автора в усіх програмах та на інтернет-сайтах, що належать каналу, з метою просування або реклами, без обмежень у часі. Але при цьому, відповідно до згаданих вимог, автор, який надав фото- чи відеоматеріали, не отримує компенсації за їх використання.
 
Окрім цього, автор матеріалів, що надаються «Плюсам», має «захищати Замовника та не шкодити Замовнику, материнській та дочірнім компаніям Замовника». Зокрема, не висувати претензій і не вимагати виплат та відшкодувань, у тому числі і через суд.
 
Юлія Майок, для «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26130
Читайте також
10.09.2007 16:56
Світлана Остапа, «Детектор медіа»
22 244
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду