Підсумковий тижневик «ТСН» вестиме Олексій Ліхман

2 Червня 2008
27461
2 Червня 2008
22:49

Підсумковий тижневик «ТСН» вестиме Олексій Ліхман

27461
Підсумковий тижневик «ТСН» вестиме Олексій Ліхман
Як повідомляє джерело «ТК» на телеканалі «1+1», новим ведучим підсумкового тижневого випуску «ТСН» стане Олексій Ліхман.
 
До 2007 року пан Ліхман працював на телеканалі НТН, а останній рік - у ТОВ «НІС», де вів новини на К1, а з початку 2008 року – ранкові новини на «Інтері».
 
Нагадаємо, «ТСН»-тижневик стартував як авторська програма Алли Мазур, яка зараз перебуває в декретній відпустці.
 
«ТК» намагатиметься перевірити цю інформацію та з’ясувати подробиці.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27461
Коментарі
18
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Друг
5770 дн. тому
Леша смотрелся отлично:)) ... Остальное ваша слабость...
Телекритик
5772 дн. тому
Ну провів, то й що. Знову в усьому винна держава? Як може бутив усьу територія зх людом? Не розумію? Як казав класин? Не вірю. Зелений ваш Ліхман!
щастя кар2єрі не заважає
5775 дн. тому
Люди добрі, до чого тут "поплатился кар"єрою"? Ніхто нічим не поплатився, Алла - щаслива мама, вона у декретній відпустці, дуже скоро з неї вийде на радість вам і нам. не робіть проблему там, де її нема
добрий інквізитор
5776 дн. тому
Алла Мазур поплатилася за свій вибір - кар'єрою за особисте щастя. Але бідкатися вона буде недовго - бо насправді нема за чим жалкувати. Вона пішла в декрет ще коли рулив лінивий Карташков. І що роблять з ТСН, в т.ч. з тижневиком А.Србу (за чутками він содомізує непокірних телевізійним тріподом) і панічна Н.Катеренчук - не бачила. І не треба воно їй. На відміну від кумира вузького кола однокласників, родичів і 1-2% телеглядачів, які дивляться НТН, доктора Ліхмана - Алла сама по собі бренд і голодна не буде.
Спостерігач
5777 дн. тому
Потрібно, щоб пишався не лише Ліхман, а й глядачі. Ви йдете, на "живі місця людей" розумних і красивих. Закінчите так само. Ми будемо це спостерігати дуже скоро. Аналізуючи зміни на Інтері та плюсах зрозуміло, що канал стає дзеркалом таланту його менеджменту. Які керівники такий канал, які керівники - тапкий його рейтинг.
Я
5777 дн. тому
2 Колега Ліхмана. Ліхман і справді завжди пишався своїм вмінням писати підводки! ;)
%%
5777 дн. тому
хіба нове - сінонім кращого?Мене вбиває аргумент " в усякому разі це щось нове". Треба розуміти, що Роднянський був таке собі, а Катеринчуки-Карташкови-Сарбу - це золота ера 1+1, бо "в усякому разі це щось нове". При чому тут старе-нове? Є якісне і професійне, є поверхове і тимчасове. А щодо рейтинга, він й справді був низький, це провина не Алли, а постійно "нових" кермувальників-невдах, яким волею випадка припало кілька місяців посидіти в цьому вічно вакантному після Роднянського кріслі. Щоб зрозуміліше ---цей дуууже низький рейтинг навіть таким тримався лише завдяки Аллі, хлопчик впустить його рекордно в мінуси.
5777 дн. тому
До речі "авторська програма" Алли була дуже нудною. А цікаво - який був рейтинг? Здається Ліхман по енергетиці більше підходить та й професіонал не останній. В усякому разі це щось нове!
#
5777 дн. тому
Катеринчук - нічний кошмар "плюсів": все, до чого вона доторкнеться - перетворюється на ліхманів...
гггггг
5778 дн. тому
Із лікаря в журналістику! Радий вас вітати в українських реальності телебачення!
Репортер
5778 дн. тому
Всі, хто пише тут гидоту - подивіться спершу на себе. Цей ведучий справді профі, яких серед ведучих-чоловіків практично немає. От скажіть ХТО достойніший? А що стосується журналістів, яких хочуть виперти, тут теж є своя логіка - профі завжди знайдуть собі роботу. Що не кажіть, а Катеринчук кадри підбирати уміє.
Колега Ліхмана
5778 дн. тому
Ліхман, насправді, чудовий профі...такі тексти як пише він...ніхто більше не пише. Він чудово орієнтується в етері і ТСН з ним лише виграє. А от Інтер програв, втративши такого ведучого
Моника
5778 дн. тому
Замечательный выбор 1+1. Отличный ведущий! Алексей огромной Вам удачи и всего самого лучшего. Вы это заслужили.
5778 дн. тому
Тепер 1+1 остаточно став провінційним філіалом НТН!
Хвиля
5778 дн. тому
Шкода, що про ротацію кадрів на плюсах не говорять вголос. Журналісти! По одному вас усіх переламають, як хмиз від віника. Гуртуйтеся! Протестуйте! Не мовчіть! Невже приклад Інтера журналістську спільноту нічому не навчив?
Однокласник
5778 дн. тому
Гарний вибір. Радий і за Олексія, і за ТСН.
Довіра є
5778 дн. тому
Ліхман - професіонал. І, здається, поки що не робив у журналістиці речей, через які багато кому із плюсівських світил мало би бути соромно сидіти у кадрі.
Питання довіри
5778 дн. тому
А яка довіра може бути до цього геть невідомого для громадскьості персонажа? Що він зробив в журналістиці, щоб кожної неділі слухати його розповідь про підсумки подій за тиждень? Агов, Наталя Катеринчук! Саме це призначення "свого для Вас чувака" і є свідченням Вашого проффесіоналізму? Сумно. Що не керівник на ТСН, то вкусовщина...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду