Юлії Тимошенко не було в ефірі «ТСН» через технічні проблеми?

13 Липня 2007
25288
13 Липня 2007
15:12

Юлії Тимошенко не було в ефірі «ТСН» через технічні проблеми?

25288
Юлії Тимошенко не було в ефірі «ТСН» через технічні проблеми?

Анонсована участь Юлії Тимошенко в програмі «ТСН» («1+1») увечері 12 липня не відбулась через технічні проблеми. Про це повідомила «Детектор медіа» ведуча програми Алла Мазур.

 

«Юлія Тимошенко була запрошена в ефір і приїхала до нас. Але перед ефіром я не встигла переговорити з нею. Мене не впустила охорона – сказали, що Юлія Тимошенко говорить по телефону. Вона була заявлена після другого анонсу, але під час ефіру мені сказали, що через технічні накладки її не буде», - сказала пані Мазур.

 

Ведуча програми завершила випуск, так і не пояснивши глядачам, чому вони не побачили в студії лідерку БЮТ.

 

«Сталась певна технічна неузгодженість, - повідомив «ТК» випусковий редактор каналу Василь Костюк. – Учора просто не був до кінця підготовлений її прихід у студію. Думаю, він відбудеться найближчим часом. Прохання не вбачати в цьому ніяких політичних підтекстів».

 

Водночас, від джерел на каналі «ТК» стало відомо, що причини були не технічного характеру: начебто Юлія Тимошенко залишилась незадоволена запропонованим форматом розмови в ефірі.

 

 «ТК» сподівається отримати коментар від прес-служби Юлії Тимошенко найближчим часом.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25288
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду